Connect with us

HeyNews.ro

Dezvăluiri dureroase! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, primele declarații după ce s-a aflat că divorțează! Ce s-a întâmplat de fapt între ei

Tendinte

Dezvăluiri dureroase! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, primele declarații după ce s-a aflat că divorțează! Ce s-a întâmplat de fapt între ei

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul divorțului, mai ales că păreau că se înțeleg de minune. Iar, acum, cei doi au explicat și motivele care au dus la despărțire.

Păreau cuplul perfect, atât pe scenă cât și în viața reală. Însă Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au luat decizia de a merge pe drumuri separate, iar acum au dat cărțile pe față și au vorbit deschis despre motivele care au dus la despărțirea lor.

”Noi am format un cuplu pe scenă și în viața privată ne-am înțeles o perioadă foarte bine după care am luat multe cântări, situația devenise tensionată, nu aveam timp unul pentru altul… deveneam irascibili. S-a cam dus iubirea, nu de tot, dar prefer să fiu îndrăgostită de fapte nu de vorbe. Am luptat mult ca perioada de la început să revină, dar asta e. El probabil are sentimente pentru mine, dar sunt sentimente pe care le-a ascuns undeva, în tăcere, iar eu nu pot să locuiesc, nu pot să iubesc un om care nu-mi transmite aceeași energie.”, a mărturisit Carmen de la Sălciua pentru Acces Direct.

Lucrurile s-ar fi răcit între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp în urmă cu aproximativ două luni. ”Înainte totul era diferit. Eu l-am întrebat: ”Îți dorești să divorțăm?” și a spus ”Cred că ar fi o soluție bună!” și așa s-a rupt lanțul de iubire. Eu îl respect ca și până acum, consider că o perioadă m-a iubit pentru că sunt o femeie care știe să se facă iubită. Eu ofer foarte mult suflett, omul simte și nu poți să pierzi lângă o femeie care iubește cu tot cu sufletul. Nu aș mai fi capabilă să înțeleg o ciorbă. Încă n-am vorbit de partaj. Eu am pus foarte mult suflet în ăștia 3 ani, am plâns, am ajuns la fundul sacului și nu am ce să ofer. Nu s-a purtat urât, nu a fost violent… a fost un om bun la suflet.”, a mărturisit Carmen de la Sălciua pentru Acces Direct.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au hotărât de comun acord să divorțeze. ”Nu este o făcătură. Așa am hotărât amândoi, cred că este mai bine pentru amândoi ca să o luăm pe drumuri separate. Când am venit din Gemrnaia n-am știut că ea s-a mutat, am găsit casa goală, nu știam ce se întâmplă. Nu mi-a spus că se mută. Deocamdată nu s-a întâmplat divorțul, nu știm ce o să fie pe viitor. Noi suntem așa, de mai mult timp, am mai avut certuri, discuții, nu ne-am certat dintr-un motiv foarte grav, nu ne-am certat din cauza unei alte persoane.”, a mărturisit Culiță Sterp pentru Acces Direct.

Mărul discordiei pare să fi fost presupusa amantă a artistului, Ramona. Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua ar fi cântat la un local din Reșița, iar acolo artistul ar fi cunoscut-o pe brunetă. ”El m-a văzut în localul în care cânta, s-a interesat cum mă cheamă pe Facebook și a început să-mi scrie. El încă nu era căsătorit, ei erau împreună ca iubiți. Ne-am văzut după căsătorie și m-am dus la Carmen și i-am arătat în fața clubului, i-am trimis filmările și mi-a zis a doua zi: ”Nu ti-a reușit să ne desparți”. După o lună jumătate de la nuntă, noi am mai avut un act sexual. El a mai întreținut relații sexuale și cu prietena mea. El mi-a mărturisit că pe parcursul relației cu Carmen a mai avut aventuri.”, a mărturisit Ramona pentru Acces Direct.

Însă Culiță Sterp se apără și susține că nu a avut vreo treabă cu presupusa lui amantă. ”A spus că a avut dovezi, filmări… de ce le-a șters? Nu este nimic adevărat din ce spune acea domnișoară. Nici măcar o dată n-am avut relații sexuale cu ea. Ea a vrut să mă șantajeze și a inventat niște conversații. Poate să zică oricine ce vrea, e foarte ușor de vorbit.”, a mărturisit Culiță Sterp pentru Acces Direct.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Tendinte

To Top
error: Contentul este protejat!