Connect with us

HeyNews.ro

Dezvăluiri dureroase din viața Alexandrei Ungureanu! Cântăreața a fost părăsită de logodnic înainte de nuntă! ”Mi-a cerut să renunț la muzică”

Vedete

Dezvăluiri dureroase din viața Alexandrei Ungureanu! Cântăreața a fost părăsită de logodnic înainte de nuntă! ”Mi-a cerut să renunț la muzică”

Mereu discretă cu viața personală, Alexandra Ungureanu, cea mai nouă concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, are un trecut amoros extrem de dureros. Cântăreața a fost părăsită de logodnic înainte de nuntă!

Dezvăluiri dureroase s-au aflat despre trecutul amoros al cântăreței Alexandra Ungureanu. Deși strălucește în lumina reflectoarelor, însă, dincolo de ele, în sufletul ei ascunde o mare tristețe! Potrivit wowbiz.ro, îndrăgita cântăreață a avut parte de o mare durere, în urmă cu cinci ani, atunci când, în loc să îmbrace rochia de mireasă, s-a despărțit în lacrimi de logodnicul ei, Andrei Gheorghiu, un american de origine română, un DJ cunoscut la un post de radio din New York.

Timp de un an Alexandra Ungureanu și-a împărțit viața între România și Statele Unite ale Americii. Iar asta deoarece iubitul ei, Andrei Gheorghiu, este stabilit de ani buni în New York. Deși aveau planuri de căsătorie, între cei doi totul s-a terminat brusc. În mod ciudat, separarea s-a produs într-un moment în care prietenii și familiile atât ale artistei, cât și ale iubitului ei, se așteptau să fie invitați la nuntă, întrucât vedeta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” se logodise cu DJ-ul, vorbise de nuntă, dar și de un viitor comun cu soțul în America. Andrei a fost cel care a șters imediat pozele cu logodnica sa de pe contul său de socializare, fără nici o explicație.

”El a fost cel care a renunțat la tot, iar Alexandra a decis să revină în țară și să o ia de la capăt”, au spus surse din preajma artistei.

Cum era de așteptat, Alexandra a avut un șoc, iar trăirile ei au fost așternute în piesa, „C’est la vie“, pe care a lansat-o imediat după despărțirea de Andrei.

„Eram fericită şi credeam că va fi bine. Trăirile mele şi cum mă simt nu trebuie spuse prin cuvinte. Fiecare face doar cum eu le ştiu. Este o perioadă în care mă bucur de muzică. Am lansat un remake după una din primele piese. Îmi consum energia în zona asta. Viaţa personală am pus-o deoparte. Mi-a făcut rău când am ales să vorbesc de relaţia mea. Mă bucur de viaţă mai mult decât în adolescenţă. Sunt pregătită să iubesc. Nu simt nevoia să vorbesc, mă simt bine, se vor aseza lucurile bine pentru mine“, declara atunci, Alexandra Ungureanu despre despărțirea de Andrei.

„Am rămas în relații civilizate, fiecare își vede de drumul lui. Am avut de învățat, nu regret perioada asta”,  a mai spus atunci Alexandra Ungureanu.

„Pe un om pe care-l iubeşti, trebuie să-l înţelegi până la capăt. Eu nu i-am cerut niciodată lui să vină în ţară. Ştiu cât de mult a muncit ca să reuşească acolo. Nu aş putea să-i cer asemenea lucru. Dar el mi-o cere, în ciuda faptului că muzica nu este o meserie oarecare, adică nu e o muncă de birou, pe care poate că aş putea-o relua oriunde. Muzica e pasiunea mea, e felul meu de a trăi, de a respira. Şi eu am muncit enorm să ajung cine sunt, nu e o simplă toană. Ultimatumul lui dă un aer „de moft” carierei mele, iar asta mă deranjează foarte mult, cel mai mult. Ne doream foarte mult să fim îm­pre­ună, să avem copii. Am fost con­vin­să că aşa va fi. A fost foarte frumos să ne imaginăm lu­cru­rile astea, să vor­bim des­pre ele, să vi­săm, dar acum, to­tul a devenit foar­te dureros. Ca şi alte dăţi, când sunt ră­nită, mă arunc în braţele muzicii, ca­re îmi pune balsam pe răni. Dar până când? Şi-apoi, m-am săturat să su­făr şi apoi să-mi transpun tristeţea în muzică. De-a lun­gul vieţii mele, au mai fost momente în care am lăsat lu­crurile să fie aşezate de timp, fără să iau eu o de­cizie radicală. Dar mă tem că de data asta nu mai merge aşa. Când ţi-e inima frântă, e cam greu şi pentru doc­torul Timp să o vindece în locul tău. Asta e. Voi ve­dea…”, povestea vedeta într-un interviu pentru Formula As.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!