Connect with us

Dima Trofim, dezvăluiri uluitoare după moartea surorii lui. “E greșeala doctorilor! Se fac investigații“

Vedete

Dima Trofim, dezvăluiri uluitoare după moartea surorii lui. “E greșeala doctorilor! Se fac investigații“

Dima Trofim și-a pierdut recent sora, cea care l-a susținut întotdeauna în ceea ce a făcut, iar artistul nu poate trece peste dispariția acesteia. Cunoscutul cantaret a declarat că medicii sunt vinovați, iar o anchetă a fost demarată în acest caz.

„Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepti, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi inainte. Mi-e greu. Nu-ti pot spune cu cuvintele mele cum am trecut, sau dacă am trecut, sau nu am trecut, nu ştiu. Nu accept, nu pot să accept. Însă eu am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Pentru că eu, Dima, sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, ea m-a făcut cine sunt şi absolut tot ce am. Şcoala muzicală tot datorită ei. Eu eram sceptic, nu ştiam dacă să merg sau nu, la dansuri la fel tot aşa. Trebuia să trăiască! Sora mea trebuia să trăiască! Dar s-a întâmplat uite aşa. E greşeala doctorilor. Acum se fac investigaţii la acest caz şi o să am un răspuns cât de curând o să vedem. Îi simt prezenţa întotdeauna şi nu doar în activităţi”, a spus Dima Trofim la Antena Stars.

Sora lui Dima Trofim a murit la 45 de ani, după ce s-a luptat, ani la rând, cu cea mai necurțătoare boală, cancerul. Participant în cadrul super show-ului „Ultimul Trib’, vestea a picat ca un trăsnet pentru Dima Trofim, acesta aflându-se în acel moment în Madagascar. Dima a mărturisit că a participat la competiţia „Ultimul trib” pentru sora lui şi nimeni nu ştia acest motiv. După de fiecare emisiune, el spunea o rugăciune în care îşi exprima dorinţa de a câştiga pentru Rodica, sora pe care a pierdut-o. Mai mult, artistul şi-a exprimat dorinţa de a face o piesă pe care să i-o dedice surorii sale, dar nu ştie dacă va avea puterea s-o cânte până la final.

„Ea m-a crescut de când eram mic. Ea m-a adus aici în Bucureşti. Datorită ei am trecut castingul pentru acea trupă din care am făcut parte. A făcut absolut tot pentru mine. Am primit acel telefon şi nu a durat nici măcăr două secundă până să zic că plec din competiţie. Ea mi-a fost a doua mamă. Acum m-am lipsit, din păcate este la ceruri surioara mea. Mă simt mai singur fără ea, dar fac tot posibilul să fiu puternic pentru părinţii mei şi pentru cealaltă soră. Ştiu că au nevoie de mine. O perioadă îndelungată am stat la părinţi şi de acum voi face naveta. Mama şi tata trec printr-o perioadă extrem de grea. Moral vorbind.”, a declarat Dima, copleşit de tristeţe.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!