Connect with us

HeyNews.ro

Din 22 martie, Asia Express – Drumul Comorilor, difuzat la Antena 1 patru zile pe săptămână

Ce vezi la TV

Din 22 martie, Asia Express – Drumul Comorilor, difuzat la Antena 1 patru zile pe săptămână

Începând cu 22 martie, cel mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Comorilor, va fi difuzat la Antena 1 patru zile consecutive pe săptămână. Așa se face că duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:00, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească maratonul spectaculos al concurenților prin Filipine și Taiwan, cele două țări ale traseului de anul acesta.

Duminică de la 20:00, în cea de-a șasea etapă a celui mai dur reality-show se schimbă spectaculos decorul, iar drumurile vor urca în serpentine periculoase. Fără indicii, vedete vor parcurge un traseu de câteva ore cu autocarul, pe cele mai strânse serpentine, pe marginea unor prăpastii și priveliști care le vor tăia respirația, dar care vor crește și nivelul adrenalinei.

”Când ne puneți pe toți la un loc ceva se întâmplă! Mie îmi e atât de rău că nu știu cum mă abțin”, va spune Carmen Grebenișan. Ceea ce va părea o excursie va fi de fapt un test al nervilor tari, iar doar echipa care își va găsi cele mai bune resurse pentru a-l trece va fi și cea care va obține imunitatea mare a etapei. Cum se vor descurca vedetele cu o nouă provocare ce îi va scoate din zona de confort, telespectatorii pot vedea duminică.

Echipele rămase în cursă sunt mai hotărâte ca niciodată să câștige, astfel că, ajunse deja la jumătatea drumului, fiecare va apăsa pedala accelerației pentru a-și asigura mai departe locul în concurs. Adda și Cătălin, Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Abagiu și Radu, Florin și Dan Ristei, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt cele sunt cele 7 echipe ce vor înfrunta în continuare misiunile din Asia Express- Drumul Comorilor, în aventura vieții lor. Cum vor face față vedetele celui mai dur reality-show în etapele ce vor urma, cei din fața micilor ecrane vor putea urmări în fiecare duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:00, pe Antena 1.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!