Connect with us

HeyNews.ro

Din ce face bani o cunoscută artistă, când nu e pe scenă. E foarte încântată de jobul ei: ”Am luptat mult pentru a face și lucrul ăsta, pentru a mă putea întreține”

Vedete Populare

Din ce face bani o cunoscută artistă, când nu e pe scenă. E foarte încântată de jobul ei: ”Am luptat mult pentru a face și lucrul ăsta, pentru a mă putea întreține”

De multe ori, viața unui artist ascunde drame cumplite, iar publicul e neiertator. Avem pretenția ca cel de pe scenă să aibă mereu zâmbetul pe buze, deși e imposibil. Teodora Ureche, o cunoscută interpretă de muzică populară din jud. Bistrița Năsăud, a acceptat să vorbească și să recunoască faptul că a trecut prin perioade extrem de grele de-a lungul vieții.

Teodora Ureche are o poveste impresionantă de viață. Tânăra este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate intreprete de muzică populară din județul Bistrița Năsăud. Artista provine dintr-o familie simplă, modestă, dar talentul și vocea sa au ajutat-o să ajungă acolo unde și-a dorit încă de mic copil. Intrepreta de muzică populară a vorbit pentru prima oară despre sacrificiile pe care a fost nevoie să le facă pentru carieră. De dragul muzicii, Teodora s-a făcut manichiuristă și make-up artist pentru a putea face rost de bani ca să-și plătească piesele și pentru a-și îndeplini visul din copilărie, acela de a avea o carieră de succes în muzică. Atunci când nu este pe scenă, artista poate fi găsită la un salon de frumusețe din Bistrița Năsăud, iar artista este foarte încântată de jobul ei la care nu are de gând să renunțe prea curând, deși pe plan muzical lucrurile au început să-i meargă din ce în ce mai bine.

„Am început cu cariera în muzică de la 14 ani, după cum am mai declarat, dar nu am continuat doar cu muzica, din cauza banilor am ales să fac și alte joburi. Sunt manichiuristă, am luptat mult pentru a face și lucrul ăsta, pentru a mă putea întreține, pentru a plăti piesele, promovările etc., deoarece veniturile erau destul de mici și nu ne puteam permite să investesc în carieră și câțiva bani în plus erau bineveniți. Am urmat un curs de manichiură-pedichiură și după terminarea lui am și început să practic în domeniu. Nu am rămas doar la nivelul de începător, am făcut sacrifici pentru a urma mult mai multe cursuri de performantă. Între timp am mai făcut și un curs de make-up artist, îmi doream atât de mult să-mi pot realiza și această dorință… Si viata mi-a oferit fix ceea ce eu mi-am dorit. Dumnezeu a fost mereu alături de mine și nu m-a lăsat atunci când mi-a fost greu. Reușita unui om în viată este să traiască asa cum își dorește și să nu ne fie niciodată rușine de trecutul nostru sau de ceea ce suntem. Încercările și greutățile vieții cu siguranță te fac un om mai bun!”, ne-a dezvăluit Teodora Ureche.

„Sunt o persoană simplă și provin dintr-o familie modestă. Născută în data de 11 septembrie 1997 în frumoasa localitatea Anieș din județul Bistrita-Năsăud de pe Valea Someșului. Am crescut alături de mama și fratele meu, ei au fost mereu alături de mine, m-au ajutat mereu să trec peste orice obstacol și orice greutate, nu m-au lăsat să renunț niciodată la visul meu și tot timpul m-au încurajat și îmi spuneau că o să reușesc. De micuță mi-am dorit să cânt, dar din păcate până la vârsta de 14 ani nu am avut posibilitatea necesară pentru studii. Din clasa a-8-a am început să i-au ore de canto, am urmat o școală de arte populare. Am avut ocazia să colaborez cu ansamblul „Doina Someșana” din Sangeorz-Bai și încet, încet, am început să mă ridic cu toate că nu îmi era ușor din cauza problemelor cu banii, dar nu m-am dat bătută. În viața trebuie să-ți fie clar cine ești, ce anume vrei, care sunt cele mai bune abilități ale tale, iar apoi trebuie să-ți fie foarte clare scopurile, să ști care sunt țelurile pe care vrei să le atingi cu ajutorul talentelor tale la cel mai înalt nivel. Ai posibilitatea să alegi ceea ce faci, asta pentru că poți face mult mai multe lucruri, iar când vine vorba de succes cel mai important cuvânt este „pot să fac asta”. Pot să fac orice din ceea ce vreau”, mai spune intrepreta de muzică populară.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV cu Teodora Ureche: ”E cea mai mare bucurie și împlinire să vezi că lumea te apreciază”!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!