Connect with us

Din India, Gina Pistol s-a dus „glonț” la sală! ”Îmi dă douăsprezece antrenamente, pe WhatsApp, de care eu mă țin!”

Vedete

Din India, Gina Pistol s-a dus „glonț” la sală! ”Îmi dă douăsprezece antrenamente, pe WhatsApp, de care eu mă țin!”

Din India, Gina Pistol s-a dus „glonț” la sală! Prezentatoarea „Asia Express” a povestit cum decurg sesiunile de antrenament pe WhatsApp și a dezvăluit câteva detalii noi din culisele noului sezon al celui mai așteptat reality show!

Unii oameni sunt născuți norocoși! Pot mânca orice și să aibă o siluetă de invidiat! Gina Pistol este printre acești norocoși. După un an de pauză, Gina s-a întors la sală, dar nu oricum! Deoarece antrenoarea ei personală locuiește în Brașov, prezentatoarea „Asia Express” apelează la WhatsApp.

„O dată pe săptămână, îmi dă douăsprezece antrenamente, pe WhatsApp, de care eu mă țin! La început mă uitam la ele și mă întrebam „Oare ce a vrut să spună?”. Când nu știam cum trebuie să arate un exercițiu, îmi dădea ea câte un filmuleț video”, a explicat Gina Pistol.

„Este foarte important să faci mișcare și să ții un regim, să mănânci ce trebuie. Când am fost acum în India, am băut foarte multă apă întunecată și seara, după ce terminam filmările pentru „Asia Express”, beam câte o bere cu colegii. La un moment dat, ne-am plictisit de condimentele de acolo, așa că am mâncat cartofi prăjiți cu iaurt, în fiecare zi”, a povestit Gina.

Asia Express, cel mai dur reality show al momentului, revine la Antena 1 duminică, 10 februarie, de la ora 20.00. Noul sezon va avea trei zile de difuzare, duminică, luni şi marţi şi va aduce schimbări şi în structura competiției.

Nouă perechi de vedete se aventurează prin Sri Lanka şi India într-o călătorie unică, în care trebuie să se descurce cu un dolar pe zi, să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport. Lupta se dă pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mândria de a avea în “portofoliu” o asemenea performanţă la nivel personal.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!