Connect with us

Divorț șoc în showbiz! O celebră cântăreață face acuzaţii dure: „După umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, renunţ la viaţa falsă şi tristă“

Vedete

Divorț șoc în showbiz! O celebră cântăreață face acuzaţii dure: „După umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, renunţ la viaţa falsă şi tristă“

Fosta membră a trupei Sexxy Claudia Pătrășcanu a anunțat că divorțează și a făcut dezvăluiri șocante despre căsnicia cu Gabi Bădălău, cu care s-a căsătorit în urmă cu 4 ani. Cântăreața a explicat ce a împins-o să ia această decizie.

Fosta colegă de scenă a Andreei Bănică și a Juliei Jianu mărturisește că soțul ei i-a fost infidel constant și a abuzat-o emoțional și verbal, fapt pentru care a decis să divorțeze, pentru ca cei doi copii ai ei să crească într-un mediu fericit, cu liniște și iubire. Mai mult, ea i-a transmis un mesaj dur soțului ei, Gabi Bădălău, fiul cunoscutului senator Niculae Bădălău.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni… Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate. M-aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soţul». Şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor“, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când solista îşi exprimă dezamăgirea faţă de mariajul ei cu Gabi Bădălău. În luna mai, ea a publicat un mesaj asemănător, pe care ulterior l-a şters, scrie Click!. „Am avut o noapte plină de gânduri. M-am gândit serios să încep a scrie despre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbaţi demonstrează, câte astfel de situaţii există şi de ce ajung multe femei în situaţia de umilinţă, jigniri, bătăi, să renunţe la job, să accepte lucruri pe care nu şi le doresc, să fie despărţite de părinţi şi de cei care o iubesc cu adevărat, să-i accepte partenerului amantele şi pentru care ei ajung să-şi creeze disconfort în familie. Cum trăiesc şi se complac şi nu iau atitudine atunci când vine vorba de abuzul emoţional din partea partenerului de viaţă! Aşadar, ce e de făcut dacă avem de-a face cu un astfel de soţ, iubit? Consider că abuzul emoţional este la fel de grav ca abuzul fizic şi dacă nu se face ceva acest lucru va continua la nesfârşit. Cum începe abuzul fizic… Începe să te mintă, să te abuzeze fizic, emoţional, poate chiar sexual, să te înşele, să te îndepărteze de părinţi, să-ţi dea bani şi să depinzi de el, să-ţi vorbească vulgar, să te jignească lângă prieteni, copii, părinţi, să te atingă mai mult decât îi permiţi, să te şantajeze, să ajungi să accepţi ceea ce lui îi place şi ţie îţi displace, să ajungi să fii exact ce vrea el (preşul lui) doar de dragul anilor petrecuţi, de dragul familiei, a copiilor“, scria atunci Claudia Pătrăşcanu.

Claudia Pătrăşcanu şi Gadi Bădălău s-au căsătorit în 2016, după ce s-au logodit în 2014, după cinci luni de relaţie. Cei doi au împreună doi băieţi, pe Gabriel şi Nicolas. Claudia Pătrăşcanu şi-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică şi Julia Jianu. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătraşcanu şi Julia Jianu au format trupa Sexxy, care s-a destrămat în 2006.

Claudia în trupa Exotic

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!