Connect with us

Doliu uriaș în România! A murit Zina Dumitrescu! Anunțul trist făcut în urmă cu putin timp

Vedete

Doliu uriaș în România! A murit Zina Dumitrescu! Anunțul trist făcut în urmă cu putin timp

Zina Dumitrescu s-a stins din viață astăzi, la ora 15:10, la 82 de ani, în centrul de îngrijire unde era internată. Deși medicii au intervenit de urgență, aceasta n-a mai putut fi salvată. În ultima vreme, cea cunoscută drept “mama modei din România” slăbise foarte mult, în jur de zece kilograme și era de nerecunoscut.

Ion Cassian, directorul azilului în care creatoarea de modă Zina Dumitrescu a murit , a declarat că s-a încercat mai mult timp resuscitarea, însă fără rezultate. Trecerea în neființă a survenit în propria rezervă de la azilul privat unde a locuit în ultimii ani, cel mai probabil în timpul somnului.

„Refuza să mănânce în ultima perioadă. În ultima perioadă s-a retras în camera ei. A simțit că puterile o lăsau. Era dezamăgirea că mulți oameni dragi nu au mai trecut de mult pe la ea. Am încercat toate variantele ca utlima perioadă din viața ei să fie cât mai frumoasă! Ieri am vorbit ultima oară, azi nu am apucat să merg la dânsa în cameră. Mereu zicea că totul e ok. Știam însă că lucruile nu stau nici pe departe așa”, a declarat Ion Cassian, patronului azilului în care Zina Dumitrescu a murit.

Cătălin Botezatu, dărâmat de durere după moartea Zinei Dumitrescu

Cătălin Botezatu a intervenit, în direct, la Antena Stars, la scurt timp după aflarea veștii teribile și s-a arătat dărâmat de durere. „Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Zina Dumitrecu, una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România, pe numele ei real Zenobia Bogoș, s-a născut în anul 1936, în Județul Ismail, din Republica Moldova. După război familia s-a mutat la Pitești. Aici Zina a terminat liceul economic, apoi a intrat la Facultatea de Drept a Universității din București. Încă din primul an de facultate a început să lucreze ca manechin. La 30 de ani, a devenit directorul executiv al Casei de Modă Venus.

A lansat mai multe manechine care au devenit celebre: Eugenia Ștefan (Janine), Romanița Iovan, Bianca Brad, Dana Săvuică, Melek Amet. Tot Zina Dumitrescu i-a lansat pe Cătălin Botezatu și Liviu Ionescu a creat zeci de colecții de modă, participând la festivaluri de modă din țară și din străinătate.

A fost căsătorită de trei ori, prima oară s-a căsătorit cu regizorul Marin Negreanu, tatăl fiului ei, Cătălin, apoi au urmat mariaje cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1, și conferențiarul Costin Dumitrescu, decedat în 2009, potrivit a1.ro.

„Dacă e să regert ceva în viață, regret că am stat toată viața ca bou-n jug, măritată tot timpul. Am trecut fără să vreau, fără să divorțez , la următorul soț, dintr-o căsnicie în alta. Nu am apucat să stau și eu singură, să respir cum stau femeile în ziua de astăzi. Cu Costin Dumitrescu, cu profesorul, am fost căsătorită 26 de ani, din ’83”, spunea Zina Dumitrescu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!