Connect with us

HeyNews.ro

Dorian Popa, copilărie greu de imaginat! Prin ce dramă cumplită a trecut artistul din serialul Sacrificiul

Vedete

Dorian Popa, copilărie greu de imaginat! Prin ce dramă cumplită a trecut artistul din serialul Sacrificiul

Secretul neștiut de fani a ieșit la iveală! Care este motivul pentru care Dorian Popa a ales să nu mai țină legătura cu fratele său?

Dorian Popa, actor în serialul Sacrificiul de la Antena 1, este mereu cu zâmbetul pe buze şi pus pe glume, însă copilăria lui nu a fost una liniştită. Din cauza neînţelegerilor şi separărilor repetate dintre părinţii lui, artistul a avut de suferit!

Cu toate că el şi fratele lui au încercat să înţeleagă situaţia dificilă din familia lor, divorţul părinţilor i-a afectat şi au încercat să fie alături de mama lor, dar şi de tatăl lor. Numai că, acest lucru nu s-a putut întâmpla.

„Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei… Am crescut într-o familie deschisă, motiv pentru care am înțeles întotdeauna că se poate întâmpla acest lucru. Încercam doar să înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim ambii părinţi în același fel. Separarea s-a produs, dar divorțul nu venise imediat, pentru că noi eram oarecum mititei.

Au mai trăit așa separați. În momentul în care am devenit eu major (…) lucrurile au devenit mai serioase pentru că nu mai eram noi implicaţi în mod direct (…). Să nu încercați vreodată să țineți partea vreunui părinte. Tata nu a înțeles acest lucru și a încercat la un moment dat să ne interzică să vorbim cu mama mea, spunând lucruri ce nu trebuiau spuse”, a povestit Dorian Popa, conform celor de la Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

dream #KITCHEN ready 🔜

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian) pe

Se pare că decizia luată de Dorian Popa a fost una extrem de importantă și a contat enorm pentru viitorul lui.

„Am decis să-i luăm partea mamei pentru că mama mea nu ne spusese nimic de rău despre tatăl meu… El şi-a dorit asta. Am încercat să fim cât s-a putut de înţelegatori cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relaţiei dintre noi şi mama noastră”, a dezvăluit artistul.

Pe Dorian Popa îl puteți revedea în sezonul 2 al serialului Sacrificiul, ce revine la Antena 1 pe 12 februarie, de la ora 20:00. Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, este un “family drama” cu un scenariu original bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

⚪️ WHITE on WHITE ⚪️

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!