Connect with us

Drama neștiută a Andreei Bănică: „Aveam parte de scandaluri, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa”

Vedete

Drama neștiută a Andreei Bănică: „Aveam parte de scandaluri, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa”

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri despre viața sa din copilărie. Vedeta a mărturisit că lua bătaie. Într-o postare pe care a făcut-o pe blogul ei, cântăreața Andreea Bănică a vorbit despre violența pe care o manifestă copiii, explicând că aceasta pleacă de la ceea ce aceștia văd acasă, în cele mai multe cazuri.

„Bătaia e ruptă din Rai?”, se întreabă vedeta chiar din titlul articolului. În faţa fanilor săi care îi citesc poveştile ea este sinceră, aşa cum ne-a obişnuit. Andreea a dezvăluit că a fost bătută în copilărie: „Nu îmi e ruşine să recunosc că am mâncat bătaie când eram mică!”. Ştie că mai făcea şi năzbâtii, dar crede că nu merita să fie bătută. În familia sa existau anumite probleme, iar din cauza frustărilor şi a nervilor, tatăl său a ridicat mâna la ea şi mama sa.

„Mie îmi e clar că totul depinde de educația pe care o primesc copiii acasă și că atunci când te naști cel care îți este părintre trebuie să fe foarte atent cu educația ta și să îți ofere cele mai bune exemple, prin fapte. Eu, de exemplu, în familia mea, ca în orice cuplu, mai am momente tensionate cu Lucian și ne mai certăm, dar niciodată de față cu copiii, întotdeauna iețim din casă și vorbim ce avem de discutat sau ne scriem pe whatsapp. Asta e varianta cea mai bună și nu țipăm unul la altul. De violență sau limbaj neadecvat în educația copiilor nici nu se pune problema…

Nu îmi e rușine să recunosc că am mâncat bătraie când eram mică. Adult fiind acum, îmi dau seama că făceam și eu năzbâtii ca orice copil, dar nu consideram că meritam să fiu bătută, cum nu cred că vreun copil pe lumea asta merită să fie tratat așa. Simplu fapt că un părinte ridică mâna la copilul lui, trezește în copil niște frustrări și semne de întrebare.

Când eram mică aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă și nu a fost ușor să trăiesc așa. Când am împlinit 8 ani și am văzut că pot să plec și să fac ceva pe picioarele mele departe de casă, m-am bucurt. dar mi-a fost greu să știu că o las pe mama cu tatăl meu, care era bolnav și din cauza bolii devenea recalcitrant și își vărsa nervii și frustrările pe noi. În niciun caz nu pot să zic că din episoadele de violență am învățat ceva sau am devenit mai bună. dar mi-am jurat că eu nu voi sta niciodată lângă un bărbat care va ridica mâna la mine și mai ales la copiii mei. Mi-am impus ca copiii mei să crească frumos, să nu trăiască niciodată în scandal. Și m-am ținut de promisiune, pentru că Lucian e un tată nemaipomenit, ba chiar mai permisiv decât mine”, a detaliat Andreea Bănică pe blogul său.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah.

Andreea Banica revine în televiziune cu o emisiune de divertisment

TVR1 se pregătește să mai lanseze o emisiune de divertisment, care se va numi “Provocarea starurilor”, iar prezentatoare va fi nimeni alta decât Andreea Bănică (40 de ani). Solista a acceptat propunerea venită din partea TVR 1 de a prezenta nouă emisiune, în care mai multe vedete trec prin mai multe provocări. Vedete și tineri aflați la început de carieră vor veni în studioul de televiziune construit special pentru această producție și vor face show. “Andreea Bănică a fost solicitată pentru un nou show de televizune de cei de la televiziunea publică și a acceptat. Filmările vor începe în curând și s-a stabilit un număr de emisiuni pînă la finalul anului. Vedeta a negociat pentru acest proiect și a a aceptat, într-un final, noul proiect de televiziune”, au povestit surse din interiorul TVR pentru click.ro.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!