Connect with us

HeyNews.ro

Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua! Artista a vorbit despre divorțul părinților: ”Indiferent ce se întâmplă…”

Vedete

Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua! Artista a vorbit despre divorțul părinților: ”Indiferent ce se întâmplă…”

Azi este o femeie puternică, o femeie realizată, cu o carieră de succes și cu fanii la picioare. Carmen de la Sălciua, căci despre ea este vorba, are o poveste tristă în spate și, cine spunea că ce nu te omoară, te face mai puternic, mare dreptate avea. Părinții interpretei de muzică de petrecere au divorțat când aceasta avea vârsta de 14 ani și, probabil, toate lucrurile prin care a trecut au făcut-o omul de neclintit care este astăzi. Artista a dezvăluit care este acum relația dintre ea și tatăl ei!

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai bune voci de la noi a trecut printr-un adevărat coșmar în copilărie. Atunci când avea cea mai mare nevoie de ambii părinți, aceștia au divorțat din cauza neînțelegerilor, lucru care și-a pus amprenta asupra sa.

Citește și: Carmen de la Sălciua, la momentul adevărului! A făcut mărturisiri sincere despre despărțirea de Culiță Sterp: „Nu mai pot fi un om care zâmbește cu mii de cuțite în suflet”

Sinceră, directă și asumată, Carmen de la Sălciua are o relație specială cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Acolo, artista le răspunde la cele mai personale întrebări din viața ei. Deunăzi, cântăreața a fost întrebată dacă mai ține legătura cu tatăl, în urma divorțului dintre el și mama sa, iar artista a avut un răspuns ce a stârnit multă emoție în rândul admiratorilor.

„Indiferent ce se întâmplă în urma unui divorț, tu ca și copil ai datoria să îți iubești ambii părinți! Eu știu că undeva în lumea asta părinții noștri așa separați cum sunt se gândesc la noi, sunt mândri de evoluția noastră și cu siguranță orice s-ar întâmpla la un singur bărbat îi poți spune «tată», şi la o singură femeie îi poți spune «mamă»”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram.

Carmen a mărturisit că abandonului tatălui i-a creat o mare durere în suflet și că în fiecare relație pe care a avut-o l-a căutat pe cel mai important bărbat din viața oricărei fete, pe tata.

„Eu pe mama mea o privez de lucrurile astea, ea nu știe decât că eu sunt fericită. Ea nu a știut că eu am probleme. Am încercat să ascund asta pentru că am învățat să trăiesc singură. De la tatăl meu am moștenit talentul muzical. Părinții mei s-au despărțit, am trecut prin dramele unui divorț, lucrurile astea te marchează. Divorțul lor și faptul că eram singură într-un alt oraș m-a făcut oarecum să-mi iau inima în dinți și am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. Pe mama am avut-o foarte mult aproape, în schimb pe tatăl meu nu l-am mai avut și protecția paternă pe care și-o dorește orice fiică, asta mă afecta. În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata. Am căutat sprijinul pe care mi-l dădea tata, înainte să divorțeze”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Citește și: Cum a reacționat Carmen de la Sălciua, după Culiță Sterp a șters-o de pe Instagram: ”Îi respect decizia, tratez această situație cu maturitate!”

De asemenea, cântăreața a mai povestit că tatăl său „avea o voce deosebită și frumoasă”. Artista păstrează și acum o fotografie cu tatăl său din tinerețe la care se uită mereu cu mare drag.

„Talentul îl moștenesc de la tatăl meu, care nu mai cântă acum din păcate, însă a câștigat pe vremea lui foarte multe premii la concursuri de mare anvergură, din vremurile acelea! Avea o voce deosebită și frumoasă și puteai să îl distingi de restul colegilor lui”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Citește și: Carmen de la Sălciua confirmă DESPĂRȚIREA de Culiță Sterp: ”Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare!” Motivele pentru care și-au spus ADIO

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj tranșant pentru colegii de breaslă: „Răutatea nu primează, omul simte”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: FOTO. Cum arată, de fapt, Carmen de la Sălciua! Cântăreața s-a filmat fără pic de machiaj, dar și fără... sutien! - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!