Connect with us

Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua: „În fiecare relație l-am căutat pe tata”! Ce durere poartă în suflet artista cu milioane de vizualizări pe Youtube

Vedete

Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua: „În fiecare relație l-am căutat pe tata”! Ce durere poartă în suflet artista cu milioane de vizualizări pe Youtube

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai iubite artiste din România, apare mereu cu zâmbetul pe buze, plină de energie pozitivă și pregătită pentru show. Numai că există și o parte mai tristă a artistei, iar aceasta nu este cunoscută de foarte mulți. Este vorba despre o perioadă mai îndepărtată din viața ei, însă aceasta nu va putea fi uitată niciodată.

Prezentă în emisiunea lui „Teo Show” de la Kanal D, și, din întrebare în întrebare, s-a atins și un subiect mai delicat. Este vorba despre tatăl biologic al lui Carmen de la Sălciua, cel pe care frumoasa vedetă nu l-a mai avut aproape după divorțul părinților. A avut-o alături de ea pe mama sa, în permanență, însă i-a simțit permanent absența tatălui ei, cel de la care a și moștenit talentul muzical.

Aproape cu lacrimi în ochi, Carmen de la Sălciua a mărturisit că l-a căutat pe tatăl său în orice bărbat cu care a luat contact.

Carmen alături de sora și mama ei

„Eu pe mama mea o privez de lucrurile astea, ea nu știe decât că eu sunt fericită. Ea nu a știut că eu am probleme. Am încercat să ascund asta pentru că am învățat să trăiesc singură. De la tatăl meu am moștenit talentul muzical. Părinții mei s-au despărțit, am trecut prin dramele unui divorț, lucrurile astea te marchează.

Divorțul lor și faptul că eram singură într-un alt oraș m-a făcut oarecum să-mi iau inima în dinți și am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. Pe mama am avut-o foarte mult aproape, în schimb pe tatăl meu nu l-am mai avut și protecția paternă pe care și-o dorește orice fiică, asta mă afecta. În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata. Am căutat sprijinul pe care mi-l dădea tata, înainte să divorțeze”, a povestit Carmen de la Sălciua la Teo Show.

„Prima nuntă a fost în clasa a treia, când am cântat. Nu mi-era rușine sau temeri. Simțeam că asta va fi menirea mea. I-am spus mamei că îmi doresc să fac o carieră în muzică. Vocea mea nu era așa la început, am lucrat-o. Sunt un alt om acum, diferit. Eu mereu trec mai departe, niciodată nu am pus pe nimeni la punct. Trebuie să fii foarte tolerant ca artist. Ești a lor în acea seară, cu limită și cu respect. Am știut cum să ies din orice situație tensionată”, a adaugat artista.

Citește mai multe știri despre Carmen de la Sălciua pe HeyNews.ro!

Motivul pentru care este supranumită ”Regina youtube-ului” din România

Carmen de la Sălciua este, de departe, revelația muzicii populare și de petrecere. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată “Dansez prin ploi”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent peste 39 de milioane de vizualizări. WOW!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Cum și-a început Carmen de la Sălciua cariera muzicală: ”M-au pus mirii pe o boxă și am început să cânt” - HeyNews.ro

  2. Pingback: E fierbinte rău, frige, frige, nici-o cisternă cu apă n-o stinge! Carmen de la Sălciua s-a pozat în costum de baie în zăpadă - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!