Connect with us

Drama unei mari cântărețe de la noi! „Îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău”! Mărturisiri dureroase

Vedete

Drama unei mari cântărețe de la noi! „Îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău”! Mărturisiri dureroase

Cântăreața Carmen Rădulescu vorbește despre cea mai grea perioadă din viața ei. Concurenta de la „Te cunosc de undeva” mărturisește că nu dorește niciunei femei care se căsătorește să treacă prin ce a trecut ea. Interpreta a vorbit deschis despre problemele care îi transformaseră viaţa într-un adevărat coşmar. 

Artista mărturisește că în timpul mariajului cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, a trăit multe momente neplăcute și pline de tensiune. „Socrii mi-au închis cumva toate porțile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă țină acasă, să fac sarmale, mămăligă și să cresc copilul. Mă uitam la multe dintre colegele din generația mea care au putut să le împace pe toate, și copii, și soțul și profesia. Și mă întrebam de ce eu nu pot(…). Nu doresc niciunei fete care să căsătorește să treacă prin ce am trecut eu și să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproșez nimic, am făcut tot ce era omenește posibil să mă placă”, declară Carmen Rădulescu, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Pe de altă parte, artista spune că ea, la rândul ei, a încercat să fie foarte bună prietenă cu nora ei. „În momentul în care mi-a făcut fiul meu cunoștință cu ea, la trei ani după ce au decis să se căsătorească, i-am spus doar atât: vreau să fim prietene. S-o fi gândit că sunt artistă, că cine știe ce fumuri are doamna asta în cap, ca orice fată sau femeie care-și cunoaște soacra și-și face tot felul de gânduri. Așa că din start i-am spus asta”, mai declară Carmen Rădulescu.

Mai mult decat atat, artista intrase intr-o depresie mare si incepuse sa îneci amarul în băutură, insa o prietena buna a reusit sa o salveze. „Ai tendinţa de a pica în alte şi în alte, mă rog in depresie, să îţi îneci amarul în băutură sau în altceva care îţi face ţie rău”, povesteste marea artista.

Artista a explicat cum s-a manifestat la ea depresia: „În primul rând, nu mai răspund la telefon, mă închid în casă, să nu mai aud pe nimeni, să plâng non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei… Până la un moment dat. Buna mea prietenă Elena avea şi ea cheie de la mine şi a intrat odata în casă şi a spus: Eu cred că, de unul singur, să răzbaţi şi să treci peste suferinţe, nu poţi… A dus muncă de lămurire cu mine, dar a avut o răbdare fantastică… Atunci s-a mutat la mine şi a zis: Ai senzatia că dacă bei un pahar, două, trei, uiţi. Dar nu e aşa. Te trezeşti şi o iei de la început şi asta nu e bine deloc”, povesteşte Carmen Rădulescu.

Artista face parte din echipa acestui sezon a emisiunii „Te cunosc de undeva”, alături de Barbara Isasi, Alexandra Velniciuc, Raluka și Ana Baniciu. „Văzând din afară ca spectator, e o nebunie. Mă uitam la oricare personaj și spuneam că pot să-l fac și eu. Până când m-am apucat. Am primit telefon că am fost acceptată să fac parte din echipă. Vai de mine! Hai că primele două personaje au fost doar de încălzire…”, a spus Carmen Rădulescu la „Refresh by Oana Turcu”.

Părinților lui Carmen Rădulescu le-a fost clar foarte, foarte devreme pe ce cale o va apuca fiica lor în viață: prima dată a apărut pe scenă la 3 ani! Iar la 14, deja participa la festivaluri interjudețene de muzică ușoară. A bifat „Steaua fără nume” în 1979 (la 15 ani), a luat premiul II pentru interpretare la Festivalul Mamaia în 1983, iar în 1984 a început să colaboreze cu compozitorul Șerban Georgescu, care i-a compus multe șlagăre – „Același vis” (cu care a luat în 1985 Premiul Tinereții la emisiunea-concurs „Șlagăre în devenire”), „Muzica te cheamă” (care i-a adus o mențiune la Concursul de muzică de dans de la Costinești în același an), „Drumul spre noi”, „O floare de astă vară”, „Nu știu”, „O clipă doar”, „Fericirea are ochii tăi”. În 1987 a scos primul album la Electrecord, „Muzica te cheamă”.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!