Connect with us

După 6 luni S-A FĂCUT DREPTATE! Denisa Răducu a câştigat post-mortem un proces cu statul

Vedete

După 6 luni S-A FĂCUT DREPTATE! Denisa Răducu a câştigat post-mortem un proces cu statul

Regretata cantareata de muzica de petrecere Denisa Raducu a câştigat post-mortem un proces cu statul, iar decizia judecătorească va fi trimisă la adresa din Bucureşti unde a locuit artista în ultimele zile de viaţă! Hotărârea magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti nu mai poate fi contestată!

În urmă cu câteva zile, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au respins recursul Administraţiei Finanţelor Publice Sector 4 şi i-au dat dreptate Denisei Emilia Răducu, la fel cum a procedat şi prima instanţă de judecată.

Magistraţii celor două instanţe i-au admis Denisei contestaţia la emiterea deciziei de plată a timbrului de mediu, la care a fost obligată, pentru un SUV de lux, iar acum Fiscul este obligat să-i dea banii înapoi, potrivit cancan.ro.

„Admite cererea. Anulează decizia nr. 2354979/25.10.2016 şi decizia 117/24.02.2017; obligă pârâta AFPS4 să restituie reclamantei (n.r. Denisa Răducu) suma de 15.930 lei reprezentând timbru de mediu, la care se adaugă dobânda fiscală de la data de plăţii până la data restituirii efective. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 350 lei cheltuieli de judecată”, se arată în decizia instanţei.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!