Connect with us

HeyNews.ro

E oficial! Când începe bătălia pentru titlul de “Survivor România”! Avem toate detaliile

Ce vezi la TV

E oficial! Când începe bătălia pentru titlul de “Survivor România”! Avem toate detaliile

Reality-ul va fi difuzat patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00! Cei 20 de concurenți s-au îmbarcat deja în aeronavă către Republica Dominicană. Au mai rămas doar câteva zile până la debutul show-ului “Survivor România”, prima ediție a acestui reality revoluționar urmând să fie difuzata sâmbăta aceasta, 18 ianuarie, de la ora 20.00.

Cei 20 de concurenți vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D. Aceștia s-au îmbarcat deja în aeronava spre Republica Dominicană, locul unde se vor lupta pentru a-și depăși limitele și a demonstra că pot fi “supraviețuitori”.

Concurenții vor avea de înfruntat condițiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca niște naufragiați pe o insulă pustie. Își vor construi singuri adăpost, se vor hrăni cu ce le oferă natura, vor încerca să găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup și a rezista cât mai mult într-un mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obișnuiți. 20 de caractere diferite, cu povești de viață inedite, oameni cu emoții și așteptări uriașe, cu toții vor fi nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur învingător.

Cine sunt concurenții Survivor România

Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealaltă parte, echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formata din Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Emanuel Neagu, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Andi Constantin (ispita de la Insula iubirii).

Cine prezintă Survivor România

Vedeta TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport și tatăl a doi copii minunați, Dan Cruceru va fi prezentatorul „Survivor România”, reality-ul ce va tine milioane de români cu sufletul la gură.

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experiență extraordinară, într-un peisaj de o frumusețe iesită din comun. Sunt nerăbdător să îi cunosc pe concurenți, vor avea parte de o competiție extrem de dură, pentru că vor fi ca niște naufragiați în jungla din Republica Dominicană. Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrana din ceea ce îți oferă natura și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare. La care se adaugă imposibilitatea de a tine legătura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competiție sută la sută reala, încărcată de dramatism, depășirea limitelor, camaraderie și dorința de a fi cel mai bun”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!