Connect with us

E OFICIAL! Emisiunea fenomen „Mireasă pentru fiul meu” revine la Antena 1! Avem toate detaliile

Ce vezi la TV

E OFICIAL! Emisiunea fenomen „Mireasă pentru fiul meu” revine la Antena 1! Avem toate detaliile

Când nimeni nu se mai aștepta, cei de la Antena 1 au făcut marele anunț! Emisiunea fenomen „Mireasă pentru fiul meu”, cel mai iubit reality show matrimonial se întoarce!

La 3 ani de la sezonul 6, show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” revine în grila celor de la Antena 1 sub numele „Mireasă”. Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, revine la Antena 1. Aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii, Mireasă, cel mai iubit reality show matrimonial din România, va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. 

„Spune DA iubirii!!! Emisiunea-fenomen, cel mai iubit reality show matrimonial se întoarce! Ai stofă de mireasă sau îți cauți sufletul pereche? Vrei să-ți vezi fiul căsătorit? Căutăm fete de măritat și băieți buni de-nsurătoare care să vină cu un părinte și să-și aleagă… MIREASA!”, este anunțul celor de la Antena 1.

Caravana Mireasa colindă țara în lung și-n lat

Caravana Mireasa se pregãteşte sã porneascã într-un tur de forţã în întreaga ţarã, în cãutarea concurenţilor care vor să-şi pună pirostriile în cadrul celui mai iubit show matrimonial din România. Astfel, toate fetele bune de măritat, potenţialii gineri şi toate pãrinţii care îşi visează copiii miri se pot înscrie la casting pe adresa casting@antena1.ro / www.casting.a1.ro/mireasa/ sau pot participa la preselecţii pe 24 noiembrie în Craiova şi Constanţa, pe 25 noiembrie în Timişoara şi Galaţi, pe 26 noiembrie în Cluj-Napoca şi Iaşi, pe 27 noiembrie în Sibiu şi pe 6, 7 şi 8 decembrie în Bucureşti.

Simona Gherghe prezintă „Mireasa”?

Potrivit surselor noastre, Simona Gherghe va prezenta emisiunea „Mireasa”, show ce va debuta în scurt timp la Antena 1.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!