Connect with us

HeyNews.ro

E oficial! S-a aflat când începe emisiunea ”Mireasa” prezentată de Diana Dumitrescu

Ce vezi la TV

E oficial! S-a aflat când începe emisiunea ”Mireasa” prezentată de Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasa”, care va avea marea premieră sâmbătă, 21 martie, la Antena 1. După premiera de gală, noul show matrimonial va putea fi urmărit 24/24 pe canalul LIVE al emisiunii din platforma Antena Play.

„Mireasa” este un reality show în care vor participa cinci bărbați însoțiți de mamele lor și cincisprezece fete. De data aceasta toți concurenți vor sta în aceeași casă. Finaliștii vor ajunge să stea în casă timp de 18 săptămâni. Dar merită, pentru că marele premiu constă în 40 de mii de euro.

Citește și: Ce premiu spectaculos pune la bătaie show-ul ”Mireasa”, prezentat de Diana Dumitrescu! Show-ul revine cu schimbări radicale

Săptămânal se va schimba tema, concurenții vor avea parte de premii săptămânale. Telespectatorii pot urmări 24 din 24 pe Antena Play.

Emisiunea va fi zilnic la televizor, încă se lucrează la stabilirea tuturor detaliilor, inclusiv la stabilirea orei de difuzare. Însoțitorul și publicul decide cine va fi câștigător, potrivit a1.ro.

Antena 1 anunță că a sistat filmările pentru o serie de emisiuni din grila de programe

În contextul escaladării situației legate de COVID-19, echipa de management a Antena Group a organizat activitatea astfel încât să pună în prim plan sănătatea angajaților și a familiilor lor, să respecte normele legale și să asigure continuitatea business-ului. Începând de saptămâna trecută, fiecare manger a organizat activitatea de la distanță pentru posturile care permit acest lucru. Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipelor de conținut și producție, a participanților și a invitaților, filmările pentru „Chefi la cuţite’, „Next Star’, „Take me out’ și „Sacrificiul’ au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite. În plus, au avut loc acțiuni de dezinfecție în toate clădirile în care își desfășoară activitatea.

Citește și: Diana Dumitrescu, noi detalii despre emisiunea Mireasa: ”Ne dorim să promovăm iubirea!”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!