Connect with us

EA este prima concurentă eliminată de la ”Puterea dragostei”, sezonul 2. Cine vine în locul ei?

Noutăti

EA este prima concurentă eliminată de la ”Puterea dragostei”, sezonul 2. Cine vine în locul ei?

Eliminare neașteptată la ”Puterea dragostei”. După doar o săptămână de la debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale, de la Kanal D, o fată a fost eliminată. Cine este ea și cine vine în locul ei?!

Citește și: Bogdan Mocanu, declarații incendiare despre noile fete din casa ”Puterea dragostei”: ”Se aprinde repede și am văzut că e pusă pe scandal”. Care-i preferata lui?

Bianca Comănici, câștigătoarea primului sezon, este primul concurent eliminat din sezonul al doilea al reality-show-ului „Puterea dragostei“, prezentat de Andreea Mantea. Chiar dacă a fost eliminată, Bianca revine destul de repede în competiție, aceasta fiind votată într-un număr extrem de mare de telespectatori.

După ce s-a întors în sezonul 2, Bianca a fost extrem de criticată de alegerea ei. Concurenta a ținut să lămurească alegerea ei și a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru toți cei care au criticat-o pentru alegerea făcută. Câștigătoarea primului sezon le-a explicat faptul că emisiunea nu este despre a câștiga, ci este despre dragoste și că ea a venit pentru a-și găsi dragostea, pe care speră că o va găsi în noul sezon. „Am văzut că sunt mulți deranjați pentru că am venit noi, din sezonul 1, în sezonul 2, pentru că noi avem susținători deja formați. Nu știu de ce toată lumea privește această emisiune ca pe o competiție și nimeni nu se mai gândește că este vorba despre dragoste. Nimeni nu realizează că am venit aici pentru a ne găsi dragostea. Și eu și ceilalți concurenți care am venit în sezonul 2 avem dreptul de a experimenta în continuare. Știu că eu nu mi-am găsit pe nimeni până acum, dar ideea e că, dacă până acum nu l-am găsit pe cel potrivit, înseamnă că dragostea mea nu se află printre ei sau nu se știe niciodată. Dragostea mereu te surprinde! Mi-aș dori să vină persoane care vor să se îndrăgostească!”, a scris Bianca, zilele trecute, pe rețelele de socializare.

Cine vine în locul Biancăi? Rămâi pe www.heynews.ro pentru a afla în exclusivitate cine este noua concurentă de la „Puterea dragostei”! Avem detalii incendiare despre ea!

EA este noua concurentă de la „Puterea dragostei”! Curând îi vom dezvălui identitatea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

3 Comentarii

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!