Connect with us

Ei sunt finaliștii Asia Express, sezonul 2. Cele două echipe luptă pentru premiul de 30.000 de euro

Ştiri

Ei sunt finaliștii Asia Express, sezonul 2. Cele două echipe luptă pentru premiul de 30.000 de euro

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit, ceea ce înseamnă că avem finaliștii sezonului 2. Astfel, echipele formate din CRBL și Oase și Ruby și Robert luptă în finala Asia Express pentru marele trofeu și pentru premiul de 30.000 de euro.

Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna în aceasta seara, de la 20:00, la Antena 1, câștigătorii.

Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro. Au fost nouă, acum sunt doar două variante de echipe, doar una câștigătoare: Ruby și Robert sau CRBL și Oase? Cine vor fi marii câștigători ai Asia Express, sezonul 2?

Cocuța și Boantă au părăsit Asia Express în lacrimi

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit. Din păcate, cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol și au fost eliminați din concurs. Asta după ce s-au certat în repetate rânduri, pe tot parcursul misiunilor. Nici faptul că au avut un avantaj, elefantul auriu, cu care au putut sări peste o probă, la alegere, nu i-a ajutat.

Au curs lacrimi multe înainte de finala sezonului 2 Asia Express. „Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!”, a fost concluzia celor doi, care au avut multe de împărțit chiar pe ultima sută de metri. Stresul și oboseala și-au spus cuvântul atât pentru Cocuța, cât și pentru Bogdan, care și-au redus singuri șansele de a fi în finală.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ştiri

To Top
error: Contentul este protejat!