Connect with us

EL este bărbatul care îi este alături ELLEI de la Puterea dragostei: ”Este un om modest, pune suflet in absolut orice!”

Exclusiv

EL este bărbatul care îi este alături ELLEI de la Puterea dragostei: ”Este un om modest, pune suflet in absolut orice!”

Ella este una dintre cele mai iubite concurente de la „Puterea dragostei”. Încă de la prima ei apariție în emisiune s-a făcut remarcată și a reușit într-un timp foarte scurt să strângă în jurul ei o „armata” de susținători. Unul dintre ei este Daniel Andrei, un tânăr care a ajuns cunoscut în mediul online datorita emisiunii „Bravo, ai stil”, iar acum își dedică mare parte din timp emisiunii „Puterea dragostei”. Am stat de vorba tânărul din Tg. Mureș, un ardelean cu suflet de Român, și am aflat mai multe despre pasiunea lui pentru Ella și emisiunea „Puterea dragostei”! Enjoy!

HeyNews.ro: De cine îți place de la „Puterea dragostei”?

Dan Andrei: De ELLA.

HeyNews.ro: De ce îți place Ella? De ce ai ales să o susții pe ea și nu, de exemplu, pe Bianca?

Dan Andrei: Pe ELLA o cunosc dinainte de emisiune! Acest om pe lângă că este cel mai sufletist om pe care l-am putut întâlni în viața reală, este un om și modest care pune suflet în absolut orice. De ce nu am ales sa o susțin pe Bianca? In primul rând cum am contacte din primul sezon cu mai mulți concurenți și mă înțeleg extrem de bine cu ei, știu ca nu pot avea nici măcar o comunicare eu cu Bianca, dar sa o susțin! Oamenii pe care îi susțin și îi ajut, sunt oameni de calitate, oameni sinceri de la care am ce să învăț!

HeyNews.ro: Ce părere ai despre „relația” dintre Ella și Jador?

Dan Andrei: Nu pot comenta relația dintre Ella și Jador! De ce? Pentru că Ella a pus extrem de mult suflet în relația cu Jador și este singura concurenta din emisiunea Puterea Dragostei care chiar iubește cu adevărat! Am învățat din filmul Titanic că „Inimă unei femei, este un ocean adânc de secrete”…

HeyNews.ro: Cu ce băiat crezi ca s-ar potrivi Ella?

Dan Andrei: Nu pot spune cu ce băiat s-ar potrivi Ella! Degeaba spun eu un nume pentru că inimii nu ii poți dicta!

HeyNews.ro: Ce părere ai despre „Puterea dragostei” și cum ai devenit cunoscut în mediul online?

Dan Andrei: Emisiunea Puterea Dragostei face ravagii peste tot! Este o emisiune din care oamenii au ce învața chiar daca sunt și multe certuri! Așa este și în viața reală! Cum am devenit cunoscut în mediul online? Am devenit de când a început emisiunea Bravo, ai stil! Mi-a venit ideea într-o seara să fac grupul emisiunii! Am muncit enorm la el și a ajuns la 200.000 de mii de oameni! Devenind tot mai cunoscut, am ajuns cel mai cunoscut administrator din mediul online! Cu timpul am fost contactat de multe concurente de la Bravo, ai stil sa le ajut în mediul online și cu multe alte chestii! Emisiunea s-a terminat iar acum mă axez pe emisiunea Puterea Dragostei unde mă implic enorm din primul sezon! Am ajutat concurenții mei preferații cu mult drag și mult suflet și nu îmi pare rău de absolut nimic!

HeyNews.ro: Cat timp pe zi aloci pasiunii tale pentru mediul online și Puterea Dragostei?

Dan Andrei: In mediul online stau chiar mult pentru că am 4 grupuri publice cu un mare succes la ora actuala și un Instagram cu 204.000 de mii de persoane la care am muncit enorm demult!

HeyNews.ro: Ce ai vrea sa știe oamenii despre Ella și nu se știe?

Dan Andrei: Oamenii ar trebui sa înțeleagă că Ella a trecut prin multe probleme cum bineînțeles au trecut și mulți alții și trec în continuare! Pe mine m-a emoționat că mama ei este nevăzătoare și a luptat enorm pentru sufletul ei drag sa o ajute să își recapete vederea! Din păcate acest lucru nu se mai poate…

HeyNews.ro: Un mesaj pentru cei care te cunosc și te apreciază. Lasă un mesaj și pentru Ella!

Dan Andrei: Vreau sa le mulțumesc din toată inima tuturor oamenilor care mă apreciază enorm! Ma bucură să vad că am atâția oameni care îmi scriu in privat, care mă sună pe camera, care își doresc să mă cunoască personal! Este un sentiment frumos! Deși acest succes vine și cu un hate din partea unora care nu au capacitatea sa înțeleagă multe lucruri! Am ajuns la concluzia că acești oameni sunt atât de nefericiți în viața lor și se cred superiori fata de toți! Iar ELLEI ii doresc din suflet multa putere sa meargă mai departe și să nu cedeze niciodată! Atât eu cât și o parte din Romania, o vrem pe ELLA sa o vedem în marea finală a emisiunii cu premiul în mana!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Andra

    28 noiembrie 2019 at 7:41 pm

    Pe bune?? Dan Andrei e un pupincurist , se da pe linga toata lumea din masmedia, asa o pupa-n c***r si pe Bianca Sarbu cind avea emisiunea……cunoaste el pe Ella de dinainte cum il cunosc eu pe johannis ……sa lase vrajeala ca nu-i merge

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!