Connect with us

HeyNews.ro

Elena Ionescu, ex. Mandinga, divorțează după un an de căsnicie: ”Într-o relaţie trebuie să funcționeze amândoi”! Care sunt motivele despărțirii

Vedete

Elena Ionescu, ex. Mandinga, divorțează după un an de căsnicie: ”Într-o relaţie trebuie să funcționeze amândoi”! Care sunt motivele despărțirii

Dacă până acum a preferat să rămână discretă în privința motivului care a făcut-o să-și dorească divorțul, Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a mărturisit într-un final ce anume a provocat ruptura de soțul ei, Dragoș Răzvan Stanciu!

Citește și: Un nou divorț zguduie showbiz-ul românesc! O cunoscută cântăreață i-a spus ADIO soțului după doar un an de mariaj: ”Pur și simplu, așa a fost să fie”

Chiar dacă au un băiețel împreună, de doar un anișor, Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu nu au vrut să mai facă vreun compromis în căsnicia lor, așa că au decis să divorțeze. Actele au fost deja depuse, însă pronunțarea se lasă așteptată, fiind doar o chestiune de timp. A fost o decizie grea, acest fapt fiind reflectat de faptul că i-a luat ceva artistei până să poată adresa situația exact așa cum este.

Cântăreața a explicat că a fost o alegere luată la comun și că principalul lucru pe care poate da vina este ritmul alert în care a evoluat relația. Mai mult, artista a precizat că băiețelul va rămâne la ea și vor încerca tot ce este posibil pentru ca micuțul să nu fie afectat de separare.

„În viaţă este foarte important să realizezi când poți trece mai departe, până unde poți să tolerezi și ce vrei de la viaţă. Şi părerea mea este că m-am grăbit puțin. (…) Într-o relație trebuie să funcționeze amândoi, să își dorească amândoi aceleași lucruri și să muncească în aceeași direcție. Dar trebuie să avem un țel comun. Cred că asta a fost, pripirea asta și dorință de a crea o familie pentru Răzvănel. A fost un pas pe care l-am făcut responsabil la momentul respectiv, dar cu o doză de euforie. Şi uite, că viața îți arată uneori că lucrurile nu stau chiar așa”, a precizat Elena Ionescu, la „Agenția VIP”.

Mai mult decât atât, se pare că, Elena Ionescu este împăcată cu decizia pe care a luat-o și spune că se simte foarte bine și pentru ea viața merge mai departe, mai ales de dragul copilului. Cei doi vor păstra legătura de dragul copilului, iar de pe data de 10 septembrie va avea loc și separarea legală.

„Sunt foarte bine. Am toate motivele, am ce e mai de preţ în viaţa asta, un copilaş atât de frumos. Merg mai departe pentru că am pentru ce. Nu sunt nici prima, nici ultima. Viaţa e făcută s-o trăim spontan, aşa cum nu te aştepţi. Asta este cea mai bună alegerea pe care am făcut-o în momentul de faţă amândoi. Dragoste cu forţa nu se poate… Ruptura se produce în timp, nu neaparat că e o ruptură, ci o decizie înţeleaptă atunci când îţi dai seama că nu te mai potriveşti cu acel om, că nu mai vreţi să mergeţi pe acelaşi drum împreună. Singura problema pe care mi-o asum este să fii pripit în viaţă, la noi s-a întâmplat totul într-un singur an. După ce am rămas însărcinată, m-am căsătorit imediat tocmai din dorinţa de a avea o familie pentru cel mic. Şanse de împăcare nu mai sunt. Noi suntem hotărâţi până la capăt. Pe data de 10 se va pronunţa divorţul. A fost o decizie de comun acord. Dragoş îşi vizitează bebeluşul de câte ori are ocazia. Am păstrat o relaţie decentă, dar nu putem spune de prietenie extraordinară”, a declarat Elena Ionescu pentru Xtra Night Show.

Citește și: Andreea Antonescu divorțează după 8 ani de căsnicie! Cum și-a anunțat artista fetița că s-a separat de tatăl ei: “Sienna este deja obișnuită…“

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!