Connect with us

HeyNews.ro

Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”, a fost la un pas să își piardă mama! “A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”

Vedete

Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”, a fost la un pas să își piardă mama! “A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”

Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor România”, este vizată de aproape întreaga echipă, propunerile de eliminare din concurs nu întârzie să apară, aproape la fiecare Consiliu de eliminare.

Înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicana, acolo unde se filmează reality-ul “Survivor Romania”, Elena Ionescu a acordat un interviu în care a povestit că, sub zâmbetul și optimismul mereu afișat, se ascunde o viata întreagă de sacrificii și momente dramatice prin care a trecut.

Faimoasa Elena Ionescu a povestit că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, aceștia au fost cei care au susținut-o, pe toate planurile, încă din perioada copilăriei, pentru a-și construi o carieră solidă în industria muzicală.

Artista a mărturisit că, pentru a lansa un album și pentru a filma un videoclip, tatăl ei a fost nevoit să renunțe la serviciu și să se pensioneze anticipat, pentru a-i finanța proiectul muzical.

Elena Ionescu în copilărie alături de părinți

“Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țară! Încă de la grădiniță cântam, lumea îmi spunea că am talent, asa că am început să câștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alături, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost susținătorul meu financiar. Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Si-a sacrificat jobul la acel moment”, spune artista.

Elena Ionescu a povestit că, din momentul în care mama sa a primit un diagnostic crunt, în urma căruia a necesitat o interventie chirurgicală dificilă, a trăit un adevărat coșmar. Acum totul este bine, dar experiența a marcat-o profund.

“În urma cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine”, adaugă Elena Ionescu, potrivit kanald.ro.

Clasament Survivor România: Elena Ionescu, cea mai bună concurentă a săptămânii! Bogdan Vlădău a fost cel mai slab din concurs! Află mai multe detalii AICI!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: O nouă eliminare la Survivor România! Bogdan Vlădău părăsește concursul: ”Mi-aș fi dorit să mai rămân” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!