Connect with us

HeyNews.ro

Eliminare șoc la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” Cine a părăsit competiția! Prima reacție a ei: ”Participând la asemenea făcătura de show, mi-am călcat demnitatea în picioare”

Ce vezi la TV

Eliminare șoc la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” Cine a părăsit competiția! Prima reacție a ei: ”Participând la asemenea făcătura de show, mi-am călcat demnitatea în picioare”

Maria Ilioiu, prima eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, în gala de sâmbătă. Bianca Rus și Theo Rose au fost salvate de voturile telespectatorilor.

Maria Ilioiu a părăsit sâmbătă seara competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”. A fost prima gală eliminatorie de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, iar concurentele s-au luptat pentru locul lor în competiția de fashion.

Maria Ilioiu și Bianca Rus au fost cele două concurente nominalizate pentru eliminare în urma notelor primite de jurați în gală, dar și a numărului de steluțe strânse până acum în concurs.

După numirea acestora, concurentele au aflat, spre surpinderea lor, că trebuie să desemneze și ele o fată care ar putea să fie eliminată. Theo Rose a fost votată de colegele ei și s-a alăturat Mariei Ilioiu și Biancăi Rus.

Regula concursului este ca primele două concurente cu cele mai multe voturi de la telespectatori să fie protejate. Iar, în momentul în care Ilinca Vandici a arătat clasamentul, Theo Rose a răsuflat ușurată. Cântăreața a fost pe locul doi în preferințele telespectatorilor, cu 19,8% din voturi, după Andreea Tonciu, cu 32,6%.

După aceea, în fața Ilincăi Vandici au rămas Maria Ilioiu și Bianca Rus, iar roșcata a plecat din emisiune pentru că a avut mai puține voturi decât Bianca Rus, deși diferența dintre ele a fost mică.

„Îmi pare tare rău”, i-a spus Ilinca Vandici Mariei Ilioiu.

„Si mie îmi pare extrem de rău”, a fost prima reacție a Mariei după ce a părăsit competiția.

„A fost o reala plăcere sa te întâlnesc și sa fiu alături de tine. Cred ca și cei de acasă sunt în asentimentul meu, dar și jurații. Îmi pare sincer tare rău”, i-a mai spus Ilinca Vandici Mariei Ilioiu.

Ulterior, Maria Ilioiu a avut o reacție dura pe rețelele de socializare. „Dragilor, mi se pare penibil ceea ce s-a întâmplat în seara aceasta în această emisiune. Am realizat, că doar participând la asemenea făcătura de show, mi-am călcat demnitatea în picioare. Și odată cu această seară, voi spune tuturor, adevărul meu. Cine este curios să audă ce n-a fost spus până acum, cine vrea să audă ce am de mărturisit, cine vrea să vadă dincolo de sticlă, așa cum v-am sugerat și în cadrul acestei făcături de emisiune, uitați-vă la ce voi posta în fiecare zi pe youtube. Voi spune, tot ce nu a spus nimeni până acum, pentru că nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu. Vă aștept pe youtube, la mine pe canal, unde veți vedea mai mult decât vă arată ei…. Nu mai vreau să vă lăsați mințiți cu televizorul! Și o voi face, cu orice risc!”, a scris aceasta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Dragilor, mi se pare penibil ceea ce s-a întâmplat în seara aceasta în această emisiune. Am realizat, că doar participând la asemenea făcătura de show, mi-am călcat demnitatea în picioare. Și odată cu această seară, voi spune tuturor, adevărul meu. Cine este curios să audă ce n-a fost spus până acum, cine vrea să audă ce am de mărturisit, cine vrea să vadă dincolo de sticlă, așa cum v-am sugerat și în cadrul acestei făcături de emisiune, uitați-vă la ce voi posta în fiecare zi pe youtube. Voi spune, tot ce nu a spus nimeni până acum, pentru că nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu. Vă aștept pe youtube, la mine pe canal, unde veți vedea mai mult decât vă arată ei…. Nu mai vreau să vă lăsați mințiți cu televizorul! Și o voi face, cu orice risc!

O postare distribuită de 👑 Maria Ilioiu 👑 (@maria.ilioiu) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!