Connect with us

HeyNews.ro

Eliminare șoc la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ea este concurenta care a părăsit în lacrimi competiția!

Ce vezi la TV

Eliminare șoc la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ea este concurenta care a părăsit în lacrimi competiția!

In ediția de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc o nouă eliminare din acest sezon. Propuse spre eliminare au fost 4 concurente: Bia Rus, Bianca Giurcanu, Andreea Tonciu și Calina. Cine a fost eliminată?

Eliminare soc la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Bianca Giurcanu este concurenta care a părăsit emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” sâmbătă seară, care a fost îmbrățișată de colegele sale, unele dintre ele, cu lacrimi în ochi.

Bianca Giurcanu și Bia Rus au avut cele mai puține steluțe acumulate în decursul acestor săptămâni, ajungând în pericol de eliminare. Alături de ele au fost nominalizate de către colege Andreea Tonciu și Calina. Cea care a reușit să se salveze prima de la eliminare a fost Andreea Tonciu.

Bianca Giurcanu este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România, cu peste 191k de fani activi care sunt inspirați pe rețelele sociale de trendurile lansate de aceasta. De profesie însoțitor de zbor, Bianca Giurcanu mărturisește că odată cu prezenta ei în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” își dorește să își depaseasca limitele artistice și, în același timp, să își contureze stilul vestimentar.

“Am ales sa particip la acest show pentru a mă autodepăşi, pentru a-mi testa limitele în toate sensurile. Cred ca emisiunea ma va “şlefui” atât din punct de vedere stilistic, cât și din punct de vedere al personalității mele. Îmi doresc să cresc o dată cu prezenta mea în acest show, sa evoluez. Sunt gata sa ascult păreri, sa ofer emoție și styling-uri!”, spunea Bianca Giurcanu despre participarea ei la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Vezi această postare pe Instagram

🖤 @alynastore_official

O postare distribuită de Bianca (@biancagiurcanu) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!