Connect with us

Emil Rengle a dat cărțile pe față despre Brigitte Sfăt. „Citea Biblia, apoi îi jignea pe la spate”

Vedete

Emil Rengle a dat cărțile pe față despre Brigitte Sfăt. „Citea Biblia, apoi îi jignea pe la spate”

Emil Rengle este al doilea concurent care a părăsit Ferma. Acesta a vorbit despre experiența Ferma, și anume despre plusurile și minusurile pe care le-a întâmpinat. Fostul concurent a vorbit despre comportamentul lui Brigitte Sfăt.

„Cu siguranță a fost cea mai diferită și cea mai grea experiență din viață mea. Am fost scos din zona mea de confort și a trebuit să mă conectez cu o nouă realitate. Este un experiment personal foarte bun, Ferma”, a dezvăluit Emil Rengle în emisiunea „La Măruță”.

De asemenea, dansatorul a dezvăluit și despre bisericuțele și alianțele care s-au format în Ferma. Mai mult, acesta a fost șocat când a văzut acasă ce s-a întâmplat cu adevărat între anumiți concurenți, ce strategii s-au implementat. Dansatorul s-a arătat uimit de comportamentul lui Brigitte Sfăt, care pe de o parte citea Biblia, iar pe de alta îi jignea pe la spate pe ceilalți concurenți din cadrul emisiunii.

„Unele persoane au manipulat în Ferma. Nu am simțit asta, probabil că am fost puțin naiv. De exemplu, am fost surprins de personajul lui Brigitte. Am apreciat foarte mult că Brigitte avea nevoie de un moment să citească Biblia, dar după, în testimonial vedeam cum îi judeca pe alții, ba chiar îi jignea pe la spate. Acesta este un mic exemplu. Eu nu o judec pe Brigitte. Mi-au plăcut,în schimb, Remus și Marius, cei doi Ninja”, a adăugat Emil Rengle.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!