Connect with us

HeyNews.ro

Emily Burghelea, noi dezvăluiri tulburătoare despre demisia de la Acces Direct: ”M-au făcut să îmi fie frică de ei…”

Vedete

Emily Burghelea, noi dezvăluiri tulburătoare despre demisia de la Acces Direct: ”M-au făcut să îmi fie frică de ei…”

Emily Burghelea a făcut noi dezvăluiri tulburătoare legate de demisia în direct care a șocat o țară întreagă. Fosta asistentă de la „Acces Direct” se teme pentru viața ei!

Vă reamintim, că la începutul săptămânii, Emily Burghelea a șocat o țară întreagă în momentul în care a decis să anunțe că își dă demisia în direct. Iar asta nu a fost tot! Asistenta TV a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpița.

La o zi după demisia neașteptată a lui Emily, echipa de la Antena 1 i-a adus grave acuzații fostei asistente TV. Mai multe persoane de la ”Acces Direct” au susținut că aceasta a fost concediată din cauza faptului că a încălcat regulile și i-a chemat la ea acasă pe cei doi soți din Blăgești, pe care i-ar fi îmbătat și de care și-ar fi bătut joc.

În urma cu o zi, fosta asistenta de la „Acces Direct” a rupt tăcerea și a dezvăluit pentru cancan.ro dedesubturile demisiei ei din televiziune, iar amănuntele sunt absolut incredibile. ”Eu am plecat de acolo pentru că nu eram de acord să ascund că Veronica este agresată. Nu am plecat pentru bani, am plecat din principiu! Imediat după demisie am primit propuneri să fac diverse materiale care nu au legătură cu subiectul acesta și le voi face însă acum vreau să iau o pauza de care am nevoie. Sunt extrem de încărcată emoțional. Este greu să lucrezi atâta vreme într-un mediu încărcat cu energie negativă. Nu spun că oamenii de acolo erau așa însă subiectele despre care se discuta în fiecare zi erau de cele mai multe ori tragice. Nu am plecat pentru altă ofertă, mai bună, dar asta nu înseamnă că, pe viitor, nu voi mai lucra în televiziune, poate la un alt post”, a declarat Emily Burghelea pentru cancan.ro.

Emily: „M-au făcut să îmi fie frică de ei…”

„Simt că mă lupt singură, deși am toate dovezile și oamenii care se uitau la serialul cu Vulpița îmi comentează că știu că e bătută. Se plângea în emisiune și că nu mai vrea să stea cu el. Dar ideea e că nu vreau să se întâmple asta pentru nicio femeie, nici dacă ea acceptă. Violența nu trebuie să fie la oameni. Eu am încercat să fac ceva pentru ea pentru că mi-a cerut ajutorul, acum se pare că știe să joace rolul cum trebuie pentru alte beneficii probabile. Eu, în schimb, rămân cu teama. Sunt amenințată din toate părțile. Sper totuși că am reușit să dau macar un strop de curaj femeilor bătute… Ele trebuie să fie încurajate să spună, nu să fie constrânse să tacă, așa cum se întâmplă în cazul nostru. Am spus adevărul, am făcut ce trebuie, dar acum ei vor să mă doboare… Adevărul este de partea mea, dar totuși, m-au făcut să îmi fie frică de ei… Dumnezeu e sus și vede. Eu nu am mai suportat să o văd bătută, dar nimeni nu poate impune unui om să fie demn. Fiecare om are valori diferite. Dacă, pentru unii, demnitatea e mai puțin semnificativă decât banii, e problema lor”, a mai precizat Emily pentru sursa citată.

Emily Burghelea, amenințată cu moartea?

Mai mult, fosta asistentă TV susține că a primit amenințări cu moartea: ”Pe lângă ce se întâmplă acum, eu am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și cineva mi-a spus că o să fiu îngropată de vie. Cu ce o să fiu îngropată de vie? Cu asta? Cu ce faceți voi aici? Niciodată! Așteptați dovezile! Eu am știut foarte bine cu cine mă pun: cu experții în manipulare. Dar… din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină. Cine a reușit să vadă, vede! Cine nu… o să fie convins diseară”, a spus Emily Burghelea.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!