Connect with us

HeyNews.ro

Exatlon Sezonul 3 va avea doi câștigători. Cât vor fi premiile în noua ediție

Vedete

Exatlon Sezonul 3 va avea doi câștigători. Cât vor fi premiile în noua ediție

Odată cu începerea sezonului al treilea din Exatlon, Cosmin Cernat a anunțat că noua ediție va avea doi câștigători: un concurent și o concurentă.

Cosmin Cernat a făcut două anunțuri la începutul primei zile de concurs din Republica Dominicană. Prima veste este că niciun concurent nu va fi eliminat în prima săptămână din noul sezon. Al doilea anunț se refera la schimbarea formatului din finala competiției.

„În acest sezon, al treilea, la Exatlon România, ediția 2019, vom avea doi câștigători, unul la masculin și unul la feminin. Vom avea, practic, două finale. Una a băieților și una a fetelor! Câștigătorul va pleca acasă cu 50.000 de euro, câștigătoarea va pleca și ea tot cu 50.000 de euro. Sa aveți mult succes!”, a spus Cosmin Cernat.

S-a schimbat BARACA! Ce conditii au acum concurentii Exatlon sezonul 3

Schimbare majora la Exatlon Romania! Locul in care niciun concurent Exatlon Romania nu isi doreste sa ajunga, s-a schimbat. Baraca este total diferita. Are lumina si are paturi supraetajate. Conditiile pare a fi bune, desi tot nu au parte de plaja sau de ocean.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!