Connect with us

HeyNews.ro

EXCLUSIV! Cum îşi petrece Celia sărbătorile de iarnă! “Să fiu împreună cu familia mea, e ceva ce respect an de an“! Ce şi-a propus pentru 2019

Interviuri

EXCLUSIV! Cum îşi petrece Celia sărbătorile de iarnă! “Să fiu împreună cu familia mea, e ceva ce respect an de an“! Ce şi-a propus pentru 2019

De astazi, HeyNews.ro te tine la curent cu ce planuri au vedetele pentru Sarbatorile de iarna care se apropie cu pasi repezi. Incepem cu Celia, una dintre cele mai frumoase si apreciate artiste din muzica romaneasca, care ne-a povestit ce a insemnat pentru ea anul care tocmai se incheie, ce planuri are de Craciun si Revelion, si cum arata Craciunul perfect pentru ea. Afla totul in interviul de mai jos, in exclusivitate pentru HeyNews.ro! Enjoy!

HeyNews.ro: Ce planuri ai de Crăciun anul acesta? Există vreo traditie de Crăciun pe care o respecți în fiecare an?

CELIA: Sa fiu împreuna cu familia mea, e ceva ce respect an de an ! Nu am luat niciodată concerte, încât sa ma țină departe de ai mei de Crăciun.

HeyNews.ro: Crezi că e important ca într-o lume tot mai rapidă, digitalizată, robotizată, să mai păstrăm tradițiile de Sărbători? Crezi că e important să le povestim și să le arătăm copiilor noștri magia Crăciunului?

CELIA: Îmi pare extrem de important, Crăciunul ne învață sa dăruim, sa ne zambim mai mult , sa rămânem uniți, sa ne bucurăm in familie de magia nașterii Domnului, sa cântam colinde, sa ne amintim de copilărie… e prea frumos sa nu ducem tradiția din generație in generație!

HeyNews.ro: Care este cea mai dragă amintire pe care o ai legată de sărbătorile de iarna?

CELIA: Îmi amintesc in copilărie când cântam colinde cu sora mea și mai apoi mergem sa le propunem părinților anumite dorințe pe care le aveam, avean in suflet credința ca magia Crăciunului ne va îndeplini orice dorința și cam așa se și întâmpla, știam noi ca înainte de a merge sa propunem, trebuia sa cântam toate colindele pe care le știam și in acel fel îngerii coborau lângă noi și părinții nu ne puteau refuza.

HeyNews.ro: Îţi doreşti să primeşti ceva anume de Crăciun?

CELIA: Îmi doresc sănătate pentru toți cei dragi, protecție divina și îndrumare de acolo de sus, sunt de părere ca e greu sa alergi pe calea vieții fără îndrumare divina, uneori alergi in cerc și fără rost, așa ca îndrumarea divina pentru ca pașii sa ne fie îndrumați mereu pe drumul cel bun și sănătate pentru toți, eu asta îmi doresc de Crăciun!

HeyNews.ro: Cum arata pentru tine un Craciun frumos?

CELIA: Mi-a fost dor de zăpada, n-am mai văzut zăpada din 2012, suntem in 2018 și abia azi am văzut zăpada după atâția ani, îți imaginezi ce bucurie imensa am simțit privindu-mi fiul cum se bucura de zăpada! Eh…mi-as dori ca și de Crăciun sa fie zăpada iar noi sa fim toți împreuna și sa ne bucurăm!

HeyNews.ro: Cum ar fi să-l ai pe Maluma la masă?

CELIA: Hahaha îmi place muuuult muzica lui și dacă ne-ar cânta ar fi veselie.

HeyNews.ro: Ai un film preferat de Crăciun?

CELIA: Nu neaparat, însă filmele cu și despre Crăciun sunt mereu bine venite!

HeyNews.ro: Dar o mâncare favorită?

CELIA: Salata de boeuf:)))

HeyNews.ro: Suntem la sfârşit de an. Pentru ce i-ai mulţumi lui 2018 şi ce i-ai reproşa?

CELIA: I-as multumi pentru toate clipele minunate petrecute alături de cei pe care ii iubesc! De o vreme incerc sa nu ma incarc cu nici un reproș … așa ca n-am reproșuri!

HeyNews.ro: Ce ți-ai propus pentru 2019?

CELIA: Sa fiu mai buna, sa ma ocup mai mult de suflet și de ai mei …

HeyNews.ro: De Anul Nou, în general, artiștii sunt la muncă. Ce vei face anul acesta?

CELIA: Și eu voi fi la munca, însă doar maxim 2 ore voi fi pe scena, restul timpului voi fi alături de ai mei …

HeyNews.ro: Un gand pentru cei care citesc interviul?

CELIA: Va imbratisez cu iubire și va doresc tot ce e mai bun! Crăciun fericit și un an nou plin de împliniri !❤?❤

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

4 Comentarii

Mai Multe in Interviuri

To Top
error: Contentul este protejat!