Connect with us

HeyNews.ro

EXCLUSIV! Georgiana Lobonţ, cel mai sincer interviu! Despre sarcină, familie și muzică: ”Sufletul meu acum e împăcat și radiază”

Exclusiv

EXCLUSIV! Georgiana Lobonţ, cel mai sincer interviu! Despre sarcină, familie și muzică: ”Sufletul meu acum e împăcat și radiază”

Peste o lună, Georgiana Lobonț, una dintre cele mai iubite și apreciate intreprete de muzică populară din Ardeal, va deveni mămică pentru a doua oară. De data aceasta, mămică de fetiţă, iar bucuria este și mai mare pentru tânăra cântăreață!

Fericire mare în familia cunoscutei artiste de muzică populară! Atât Georgiana, cât și Rareș, soțul său, și băiețelul Eduard Nicolas se pregătesc intens pentru venirea pe lume a fetiței, ce va purta numele Irina Maria. Georgiana Lobonț este o gravidă activă, are multe concerte și se pregătește să lanseze videoclipuri proaspete; e foarte prezentă în social media, unde are o mulțime de fani, iar la ea în casă e tot timpul forfotă și distracție.

Georgiana Lobonț ne-a vorbit despre sarcină, familie și muzică, totul într-un interviu în exclusivitate pentru HeyNews.ro!

HeyNews.ro: Dragă Georgiana, cum este această perioadă de sarcină pentru tine, cum te simți?

Georgiana Lobonţ: Mă simt foarte bine, mulțumesc Lui Dumnezeu că nu am avut stări de greață sau de rău. Totul decurge absolut normal, iar bebelina m-a lăsat să cânt pe tot acest parcurs al sarcinii.

HeyNews.ro: Ești o mămică tânără și mereu plină de energie. Cum reușești să faci față provocărilor zilnice? Cine te ajută?

Georgiana Lobonţ: Într-adevăr sunt foarte activă și îmi place să fiu așa într-o continuă activitate pentru că altfel nu pot fi eu. Am noroc cu mama și soacra mea care mă ajută enorm în această perioadă mai ales cu micuțul Eduard.

HeyNews.ro: Cum te răsfaţă soțul tău, Rareş, în această perioadă?

Georgiana Lobonţ: Rareș este genul de bărbat foarte realist iar dacă am nevoie de ceva sau am vreo poftă doar trebuie să îi spun iar el mi-o îndeplinește. Am mai trecut print-o sarcină nu de mult, cea cu Edy, așa că el este deja obișnuit.

HeyNews.ro: Care a fost relaţia cu cântarul de-a lungul sarcinii? Dar cu frigiderul?

Georgiana Lobonţ: Relația cu cântarul și în momentul de față este una foarte bună, sunt in 33 de săptămâni și deocamdată am pus pe mine doar 7 kg în plus dar în schimb frigiderul pot să zic că mi-a devenit prieten bun. Mănânc non stop și aproape orice. Mereu simt nevoia să mănânc câte ceva, am noroc că nu se pune pe mine.

HeyNews.ro: Cum a fost pe scenă în timpul lunilor de sarcină? Oboseală, energie sau pur şi simplu nu ai simţit efortul?

Georgiana Lobonţ: Oamenii s-au bucurat văzându-mă cu burtică iar eu mereu sunt sinceră cu publicul meu și vorbeam chiar foarte deschis despre bebelina din burtica mea ceea ce facea deliciul lor. Oboseala acum pe sfârșit am simțit-o destul de bine pentru că burtica e deja mare iar în timpul cântatului era mai greu cu respirația dar în rest totul a fost foarte bine.

HeyNews.ro: Există superstiții care spun că sarcina cu fetiță este diferită de cea cu băiețel. Tu ai observat vreo diferență?

Georgiana Lobonţ: Singura diferență în cazul meu este că Irinuca e mult mai activă decât era Edy. Se mișcă aproape non stop, în special noaptea ceea ce mă face să nu mă odihnesc cum trebuie.

HeyNews.ro: Aţi pregătit camera fetiţei? Sau sunteţi superstiţioşi şi aşteptaţi momentul naşterii?

Georgiana Lobonţ: Nu am pregătit și nici nu v-om pregăti. Ea va dormi în dormitor cu noi în pătuțul ei. Așa am făcut și cu Eduard. Eu pe Edy l-am alăptat și se trezea din 2 în 2 ore să mănânce. De multe ori adormeam cu el lângă mine iar când îi era foame îl hrăneam direct fără să mă mai deplasez în vreo altă cameră. Mi-aș dori să o alăptez și pe Irina. Pentru o mămică este oricum o oboseală imensă nașterea și tot ce urmează după naștere mai ales în primele 4 luni de viață ale bebelușului, iar din punctul meu de vedere cel mai bine e ca nou născutul să fie în aceeași cameră cu mama lui.

HeyNews.ro: Te-ai hotărât unde vei naşte?

Georgiana Lobonţ: Da. Voi naște la cea mai bună clinică privată de ginicologie din județ, Novogyn cu medicul în care am încredere desăvârșită, Zbârciu Mihăilă. Acolo l-am născut și pe Edy și m-am simțit minunat din toate punctele de vedere. Am fost tratată foarte bine iar pentru mine nașterea a rămas o amintire plăcută și tocmai de asta nu am nicio temere când mă gândesc că voi naște din nou, chiar dacă pe primul copil l-am născut normal și am trecut totuși prin niște dureri.

HeyNews.ro: Care este cea mai mare temere a ta cu privire la copii?

Georgiana Lobonţ: Îmi doresc ca ei să fie sănătoși și să nu treacă prin fel de fel de probleme de sănătate. Asta este singura mea teamă.

HeyNews.ro: Cum veţi proceda dacă Eduard Nicolas va fi un pic gelos pe surioara lui?

Georgiana Lobonţ: M-am gândit la acest lucru dar sper că Edy o va primi pe surioara lui așa cum se cuvine. El este încă micuț. Va avea 1 an și 5 luni când se va naște Irina și nu va înțelege prea multe dar vom încerca să nu îl neglijăm și să îi povestim mereu despre sora lui, așa cum facem și acum chiar dacă încă nu înțelege, mă repet.

HeyNews.ro: I-ai cântat micuţei? A reacţionat la vocea ta? Ţi-ar plăcea ca fetiţa ta să-ţi moştenească talentul şi să devină cântăreţă?

Georgiana Lobonţ: Da. I-am cântat non-stop și am primit și răspunsuri din partea ei. Se mișcă mult când cânt ceea ce înseamnă că îi place. Mi-aș dori foarte tare ca Irina Maria să fie talentată și să ajungă și ea cântăreață la fel cum îmi doresc și pentru Edy. Meseria de artist este una foarte frumoasă iar dacă știi cum să o gestionezi poți trăi ușor și frumos din această profesie.

HeyNews.ro: Luaţi în calcul o familie şi mai mare? Al treilea, al patrulea bebe?

Georgiana Lobonţ: Sincer m-aș opri aici. Sunt fericită că Dumnezeu mi-a dat bucuria de a avea si băiat și fată. Dar daca s-ar întâmpla să rămân din nou însărcinată ar fi bine primit și următorul copil. Să ai copii este o binecuvântare.

HeyNews.ro: Dacă ai alege trei cuvinte care să te descrie ca mamă, care ar fi acelea? Dar ca artistă?

Georgiana Lobonţ: Ca mamă: iubitoare, grijulie și înțelegătoare. Mi-aș dori ca mereu să rămân înțelegătoare, cred că ăsta ar fi secretul pentru o relație frumoasă și modernă între o mamă și un copil. Iar ca artistă: devotată, ambițioasă și dăruită în totalitate pasiunii mele care între timp mi-a devenit și profesie.

HeyNews.ro: Tu și Rareș sunteți un cuplu foarte frumos. Ce admiri la el cel mai mult ca tătic? Dar ca soţ?

Georgiana Lobonţ: Ca tătic admir la Rareș faptul că se implică în totalitate creșterii copilului nostru și face orice, nu se dă înapoi de la nimic. Ca soț admir faptul că mă înțelege în orice fac și orice fac mă consult cu el pentru că el mereu a gândit totul așa cum trebuie și nu am regretat nimic din ce am făcut.

Vezi această postare pe Instagram

Noi♥️ @ciciocrv

O postare distribuită de Georgiana LOBONȚ (@georgiana.lobont) pe

HeyNews.ro: Am vrea să ne spui care sunt micile tale „plăceri vinovate”? Ce îți place să faci de una singură?

Georgiana Lobonţ: Să fac shopping. Ador să-mi cumpăr haine, bijuterii și alte lucruri care ne plac nouă femeilor.

HeyNews.ro: Dar ce nu-ţi place să faci?

Georgiana Lobonţ: Nu știu. Acum că sunt mamă nu am încotro. Trebuie să fac de toate.

HeyNews.ro: Cine sunt cele mai dragi persoane din anturajul tău, în afară de cei din familia ta?

Georgiana Lobonţ: Am mai multe persoane dragi, dar în general cei care fac parte din familia mea sau au legătură strânsă cu cei din familia mea.

HeyNews.ro: Cum era Georgiana Lobonţ copilul? Te-ai visat cântăreaţă de mică?

Georgiana Lobonţ: Eram un copil cuminte. Ai mei nu au avut probleme cu mine și da mi-am dorit din suflet să ajung cântăreață. De la 4 ani cânt și am participat la concursuri, emisiuni, spectacole, am făcut parte din grupuri de folclor… toate acestea m-au ajutat să ajung Georgiana Lobonț de azi.

HeyNews.ro: Cum ai descrie sufletul tău acum?

Georgiana Lobonţ: Sufletul meu acum e împăcat și radiază. Cred că se vede lucrul acesta. Sunt un om împlinit din toate punctele de vedere.

HeyNews.ro: Cât de repede vei reveni pe scenă după naştere şi ce surprize muzicale pregăteşti?

Georgiana Lobonţ: După o săptămână de la naștere va trebui să îmi reiau activitatea pentru că asta mă împlinește și mai mult sufletește. Nu rezist să stau fără să cânt și să am contat cu oamenii care mă iubesc.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru fanii tăi?

Georgiana Lobonţ: Le mulțumesc că îmi sunt alături, că mă iubesc, că îmi ascultă cântecele și îmi urmăresc activitatea și vreau să le trasmit că mereu am să le ofer din suflet toate creațiile mele!♥ Iar de cântat voi cânta până la sfârșitul existenței mele pentru că asta îmi place să fac cel mai mult!

Citește mai multe știri despre Georgiana Lobonț pe HeyNews.ro!

Vezi această postare pe Instagram

Ceva #nou ..Pe canalul meu YouTube..săptămâna asta!♥️

O postare distribuită de Georgiana LOBONȚ (@georgiana.lobont) pe

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!