Connect with us

Fața necunoscută a Biancăi Drăgușanu: „Eu și sora mea venim dintr-o familie fără mari posiblități. Când eram mici…”

Vedete

Fața necunoscută a Biancăi Drăgușanu: „Eu și sora mea venim dintr-o familie fără mari posiblități. Când eram mici…”

Cu siguranță că mulți dintre telespectatori ar putea crede că pentru Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, lupta pentru supraviețuire va fi foarte grea. Nimic mai fals. Blonda ș-a anunțat adversarii că nu o sperie astfel de dificultăți.

Prezența la Asia Express îi trezește amintiri frumoasei vedete. Oana și Bianca au rememorat câteva episoade din copilăria lor și au dezvăluit lucruri neștiute despre cea considerată una dintre cele mai dorite femei din România.

„Nu ne sperie nimic. Noi am fost obișnuite cu viața grea, cu lipsuri pentru că provenim dintr-o familie fărămari posibilități financiare. Și la școală mergeam tot cu ocazie. Să nu credeți că nu ne vom descurca”, a dezvăluit blonda.

Bianca Drăgușanu, peripeții cu autostopul. „Nu te uiți așa, ca boul la mine”

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente grele din prima ediție a emisiunii Asia Expres. Imediat ce a dat piept cu greutățile, vedeta s-a trântit pur și simplu pe jos, în plină șosea, și a refuzat să mai înainteze. Bianca Drăgușanu era revoltată că nimeni nu se oferea să o ajute, iar oamenii preferau să se oprească din drum și să se holbeze la ea.

Bianca și sora ei, Oana, au trecut cu bine de prima probă din prima ediție a emisiunii din acest sezon, dar s-au împotmolit la cea de-a doua încercare. Pentru următoarea destinație de pe hartă, fetele aveau nevoie de un mijloc de transport. Foarte mulți bărbați opreau lângă cele două dar nu le ajutau cu nimic, așa că blondina a fost de-a dreptul revoltată, arată spynews.ro.

„Dacă oprești lângă mine, măcar să mă ajuți, nu oprești și te uiți așa, ca boul la mine. Ori mă iei, ori oprești și arunci un covrig. Dacă vrei să te uiți la mine, te uiți pe Instagram, acolo unde se mai uită un milion de persoane”, a răbufnit Bianca Drăgușanu. Într-un final, cineva a acceptat să le ia pe Bianca Drăgușanu și pe sora ei într-o remorcă plina cu nuci de cocos.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!