Connect with us

HeyNews.ro

Fiica adoptivă a Stelei Popescu, distrusă de dorul mamei sale: “Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer“

Vedete

Fiica adoptivă a Stelei Popescu, distrusă de dorul mamei sale: “Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer“

Fiica adoptivă a Stelei Popescu este distrusă de dorul mamei sale. Dovadă în acest sens stă și cele mai noi declaratii ale femeii.

Doina Maximilian și-a condus mama adoptiva, marea actrita a teatrului romanesc Stela Popescu, pe ultimul drum pe 23 noiembrie 2017. La opt luni de la moartea fulgerătoare a Stelei Popescu, dorul de marea actriţă s-a adâncit în sufletele celor care au iubit-o. Cel mai greu le este urmaşilor, care şi-au dat seama că Stela Popescu a fost stâlpul casei, sprijinul şi alinarea familiei. Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a făcut declaraţii emoţionante.

“Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”, a declarat Doina Maximilian pentru click.ro, care locuieşte acum în casa Stelei Popescu, din zona Grădina Icoanei, din Bucureşti, acolo unde mama ei şi-a dat ultima suflare.

Doina Maximilian, fiica adoptiva a Stelei Popescu

“Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea sa, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo”, a declarat aceasta în urmă cu mai bine de o lună. De asemenea, Doina Maximilian a mai mărturisit că Stela Popescu, femeia care a avut grijă de ea toată viaţa, îi apare în vis şi o întreabă dacă îi este bine. “Merg înainte cu bune şi cu rele. Eu nu îmi fac probleme despre ce vorbeşte lumea, indiferent de situaţie ei tot vor vorbi, chiar dacă este bine, chiar dacă este rău. Am şi visat-o pe mama, de când a murit, dar parţial. Până şi în vis îmi apare şi mă întreabă dacă îmi este bine şi dacă îmi lipseşte ceva”, a mai povestit, cu emoţie, fiica adoptivă a Stelei Popescu, pentru sursa citata.

Stela Popescu isi adora familia si stranepotul: „Sunt cea mai tânără străbunică. Este extraordinar! Toţi oamenii îşi adoră copiii şi nepoţii, dar eu senzaţia aia de bunică nu am avut-o niciodată. Eu nu am născut, după cum ştiţi, fiica mea este înfiată. Ei bine, când a venit ăsta mic şi s-a uitat la mine, cu ochişorii ăia, am început să simt ce înseamnă să fii bunică… sau străbunică, mai bine zis. Eu nu l-am ţinut încă în braţe pe băieţel. Îmi este frică! Dăcă-l scap?”, povestea Stela Popescu în luna aprilie 2017, pentru Wowbiz.ro.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!