Connect with us

HeyNews.ro

Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e marele câștigător al sezonului 9

Noutăti

Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e marele câștigător al sezonului 9

Finala Chefi la cuțite 2021 a desemnat-o câștigătoare pe Narcisa Birjaru, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu! Tânăra și-a putut stăpâni cu greu lacrimile de fericire atunci când a realizat că va primi marele trofeu.

S-a aflat cine a câștigat finala Chefi la cuțite 2021 și vestea a adus un val uriaș de bucurie în platoul emisiunii. Sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a ținut publicul cu sufletul la gură și a adus pe micile ecrane concurenți din toate colțurile lumii și de toate vârstele, uniți de o pasiune comună: gătitul.

S-a aflat cine a câștigat finala Chefi la cuțite 2021 și vestea a adus un val uriaș de bucurie în platoul emisiunii. Sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a ținut publicul cu sufletul la gură și a adus pe micile ecrane concurenți din toate colțurile lumii și de toate vârstele, uniți de o pasiune comună: gătitul.

De data aceasta, atât telespectatorii cât și cei trei chefi au avut parte de cel mai lung sezon Chefi la cuțite din toate timpurile. Aventura a pornit cu etapa audițiilor, acolo unde sute de concurenți s-au prezentat cu fel și fel de rețete, în încercarea lor de-a obține două sau trei cuțite, pentru a trece în etapa de bootcamp. Cei pricepuți au fost apoi selectați de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în echipele lor. Înainte de asta, cei trei jurați s-au întrecut în bucătărie, în goana lor după prețioasele amulete. Fiecare bonus a contat și a fost folosit strategic, pentru a-și ajuta concurenții să aibă cât mai multe șanse să câștige titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021.

După numeroase battle-uri și dueluri cu răsturnări de situație incredibile, în semifinală au ajuns doar nouă concurenți din cei douăzeci și patru, cât au fost în total în cele trei echipe.

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 a primit marele trofeu de 30.000 euro

În semifinala Chefi la cuțite 2021 au intrat Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Scărlătescu), Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumiterscu), Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz. Finala s-a dat între concurenții care s-au clasat pe primele trei locuri, după ce au trecut prin trei probe în semifinală: Cătălin Amarandei din echipa albastră, Elena Matei din echipa verde și Narcisa Birjaru din echipa mov.

Cei trei aspiranți la marele trofeu au avut misiunea de-a pregăti un starter, un main course și un desert, ajutați fiind de echipele pe care și le-au ales. Fiecare preparat a fost analizat atent de juriul format din chefi celebri în România și a primit note.

La final s-a aflat cine este câștigătorul din finala Chefi la cuțite 2021.

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 este Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu

S-a realizat clasamentul punctelor și toți concurenții au revenit în platoul emisiunii, alături de Irina Fodor, Gina Pistol și cei trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În sezonul 9, se pare că și chefii au avut o miză.

Narcisa Birjaru a reușit să demonstreze că a fost cea mai bună dintre cei buni și a devenit astfel marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, potrivit a1.ro.

Sursa și foto: a1.ro.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!