Connect with us

HeyNews.ro

Finala iUmor 2021. Cine este câștigătorul sezonului 10 iUmor

Ce vezi la TV

Finala iUmor 2021. Cine este câștigătorul sezonului 10 iUmor

În finala iUmor, publicul a putut vota doar concurenții care au primit 3 X LIKE în finală de la jurații iUmor. Astfel, publicul a decis prin SMS cine e câștigătorul.

S-a aflat cine a câștigat finala iUmor 2020, sezonul 10! Alexandru Ghețan, Andrei Garici, Doru Nicuț, Nae Nicole, Ștefania Costache și Vlad Bieltz din au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a câștigat merele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Finala iUmor 2021 s-a dovedit a fi una extrem de spectaculoasă, cu momente de stand-up comedy și roast-uri care i-au amuzat atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Cei 12 concurenți au avut momente neașteptate și de-a dreptul ieșite din tipar.

Andrei Garici a câștigat iUmor sezonul 10! Marele câștigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 10. Momentul de stand-up a fost unul extraordinar care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a lui. Firea lui debordantă și originalitatea interpretării glumelor i-a cucerit pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, cât și telespectatorii care au decis că el merită să fie marele câștigător al sezonului 10 iUmor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iUmor Romania (@iumor.romania)

”Frumos sunt, deștept Mihai ai spus că sunt, acum că am și bani… vă pup”, a spus tânărul după ce a aflat că e câștigătorul iUmor.

Emoțiile nu au lipsit nici ele din peisaj și au făcut ca această finală să fie una originală cu o încărcătură emoțională constructivă, care l-a ajutat pe marele câștigător să fie incomparabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by iUmor Romania (@iumor.romania)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!