Connect with us

HeyNews.ro

Fiul Anamariei Pop, mesaj plin de durere și regrete după moartea mamei sale: ”Te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frica, acest coşmar va dura o viață”

Vedete Populare

Fiul Anamariei Pop, mesaj plin de durere și regrete după moartea mamei sale: ”Te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frica, acest coşmar va dura o viață”

Durere fără margini în familia cântăreței de muzică populară Anamaria Pop, care a murit, duminică, într-un accident teribil care a avut loc în Cicârlău, județul Maramureș. Fiul cel mare al artistei a transmis un mesaj plin de durere și regrete pe rețelele de socializare.

Citește și: Mesajele dureroase ale colegilor de scenă, după moartea Anamariei Pop, cântăreața care a murit într-un accident teribil la 37 de ani

Cunoscuta intrepretă de muzică populară din Maramureș, Anamaria Pop, a murit după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un copac. Se pare că accidentul s-a produs după ce cântăreața ar fi adormit la volan. Vestea că artista a murit i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o, mai ales pe cei din familie.

Alex, fiul cel mare al artistei, în vârstă de 19 ani, a povestit felul în care a primit vestea, dar și faptul că încă nu poate să creadă că mama lui nu mai este. Mai mult, tânărul a povestit că a ajuns acasă și a găsit lucrurile mamei lui lăsate exact în locul în care aceasta le pusese până să plece în grabă la concert. Ba chiar și mirosul parfumului ei se afla în casă, lucru ce a adâncit durerea băiatului. Anamaria Pop mai avea un băieţel, care a rămas acum în grija fratelui său, pentru că artista era văduvă.

„Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident.

Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat „Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină”. A luat o gură de aer si mi-a spus „condoleanțe”.

Eu credeam că vorbea în necunoştință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viață şi că n-ai pățit nimic grav!

Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar, vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație şi să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în brațe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viață.

Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!”, a scris fiul cântăreţei Anamaria Pop pe Facebook, care i-a mulţumit mamei lui pentru tot ce a făcut pentru el.

Citește și: Tragedie în muzica populară! O cunoscută cântăreață a murit într-un accident rutier! Avea 37 de ani și se îndrepta către un eveniment

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete Populare

To Top
error: Contentul este protejat!