Connect with us

HeyNews.ro

Flavius Biea şi-a aflat adversarul din main-event-ul galei „Boxing Fight Championship”

Noutăti

Flavius Biea şi-a aflat adversarul din main-event-ul galei „Boxing Fight Championship”

Flavius Biea va da piept în main-event-ul galei „Boxing Fight Championship” cu un pugilist din Tanzania.

Meshack Mwankemwa Ambukege, în vârstă de 23 de ani, va primi pe 28 martie, la sala „Constantin Jude”, a 11-a şansă de a boxa cu un titlu pe masă.

„Smart Boy”, cum este cunoscut sportivul african, are, în ciuda vârstei fragede, o experienţă bogată în ringul profesioniştilor. A strâns 29 de meciuri, având mâna ridicată la final în 20 dintre ele. Alte două le-a încheiat la egalitate, iar şapte le-a pierdut.

Mwankemwa, debutant la vârsta majoratului în boxul profesionist, a fost campionul ţării sale la categoria semimijlocie, pierzând în schimb meciurile disputate pentru trei titluri ale cunoscutei organizaţii World Boxing Organisation (WBO). În afara ţării sale a mai boxat de trei ori în Rusia şi câte o dată în Ungaria, Thailanda şi Namibia.

Flavius Biea a cucerit centura IBA intercontinentală la categoria semi-mijlocie în vara anului trecut, la sala „Constantin Jude”, după un meci cu mexicanul Jesus Gurrola.

Vă reamintim, gala „Boxing Fight Championship”, din 28 martie, va fi transmisă în direct de postul TVR 1.

Vor mai urca în ringul ce va fi montat atunci la sala „Constantin Jude” pugiliştii Florin Cardoş, Lucian Lazăr, Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Valentin Petruţ, Daniel Bădulescu, Mădălin Mogoş, Mihai Desrobitu şi David Vinţan. Afla mai multe detalii aici!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!