Connect with us

FOTO / TOTUL despre noii concurenți din casa Puterea Dragostei – sezonul 2. Cine sunt, ce vârste au și cu ce se ocupă fiecare

Noutăti

FOTO / TOTUL despre noii concurenți din casa Puterea Dragostei – sezonul 2. Cine sunt, ce vârste au și cu ce se ocupă fiecare

Azi, 15 iulie, începe sezonul al doilea al emisiunii Puterea dragostei, show-ul fenomen difuzat de Kanal D. Andreea Mantea a anunțat cine sunt noii concurenți, încă din finala emisiunii, care a avut loc sâmbătă seara. Iată cine sunt concurenții din casa Puterea dragostei sezonul 2.

După ce Bogdan Mocanu și Comănici Bianca au reușit să câștige sezonul 1 al emisiunii Puterea Dragostei, în finala de sâmbăta trecută, și să plece cu câte 10.000 de euro fiecare și cu marele trofeu, iată cine sunt concurenții hotărâți să-și găsească dragostea în noul sezon.

Cine sunt fetele de la Puterea Dragostei – sezonul 2:

Mădălina Mocan (Mădă) are 21 ani, este din Cluj-Napoca și lucrează ca funcționar administrativ la o firmă de transport. Se descrie ca fiind o fire sociabilă și încrezătoare. De la partenerul de viață își dorește să îi fie loial și să o respecte. Avertizează că nu i-ar putea ierta acestuia minciuna.

Ligia Dolha (Ligi) are 27 ani, locuiește în Cluj-Napoca, și e make-up artist. Spune despre ea că este o persoana hotărâtă, puternică, care mereu luptă pentru ceea ce își dorește. Ca orice tânără, visează să își găsească jumătatea, un bărbat cu care să împartă totul. “Înalt, inteligent și frumos”, așa ar trebui să fie, în linii mari, cel care îi va cuceri inima. Ce nu acceptă Ligia este să fie înșelată.

Mariana Susarenko are 27 ani și este absolventă de Jurnalism. În prezent, activează ca model. Se descrie ca fiind o persoană comunicativă, generoasă și iertătoare. Își dorește ca bărbatul de care se va îndrăgosti să fie sincer în orice manifestare față de ea. În același timp, Mariana spune “Nu” violenței de orice fel.

Ionela Sozariu (Ella) are 23 ani, e născută în Oradea și locuiește în Cluj-Napoca. Activează în domeniul marketingului, lucrează pentru o firmă de construcții. Se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă. Tot ce își dorește de la un bărbat este ca acesta să o respecte și să o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea.

Bianca Ioana Micu (Bia) are 21 ani, este din Breaza (Prahova), activează ca model și este studentă. Visează ca bărbatul pe care îl va întâlni la “Puterea Dragostei” să fie inteligent, să aibă haz, să fie carismatic. Își dorește să-și găsescă jumătatea și să se căsătorească. Spune că nu ar accepta niciodata ca partenerul de viață să îi interzică să țină legătura cu familia ei.

Andreea – Claudia Pirui are 30 ani, este asistent medical și voluntar. Consideră că o casnicie poate deveni minunată, dacă există înțelegere și respect între parteneri. Speră să se îndrăgostească în emisiune și își dorește ca bărbatul din viața ei să fie un om echilibrat. Se consideră o persoană sinceră, încrezătoare. Și-ar dori să ajusteze modul în care face față presiunii, să își “stăpânească nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aibă o familie fericită.

Cine sunt băieții de la Puterea Dragostei – sezonul 2:

Florin Rus este un muzician de 28 ani, din Oradea, care a venit la „Puterea Dragostei” hotărât să-și găsească sufletul pereche. Florin are și un portret al celei care îi poate cuceri inima. Subliniază că aceasta trebuie să fie înțelegătoare, frumoasă, deloc geloasă, înaltă, cu ochi albaștri.

Livian Nelson Pop are 23 ani și este din Cluj-Napoca. Speră să găsească în casa „Puterea dragostei” o fată frumoasă, dar mai ales loială. Tânărul știe care îi sunt atuurile pentru a cuceri domnișoarele și a-și ține adversarii la distanță. Livian este băiatul lui Nelson Mondialul.

Andrei Poptelecan este din Cluj, are 28 ani și a venit în această emisiune pentru a-și găsi jumătatea. Femeia la care visează trebuie să fie carismatică și mai ales loială, iar din punct de vedere fizic să fie, de preferat, înaltă și brunetă. Se descrie ca fiind un bărbat cu simțul umorului, dezinvolt și competitiv .

Alex Turcu este un tânăr însoțitor de bord, iar la cei 21 de ani știe exact ce-și dorește. Femeia la care visează trebuie să fie disciplinată, ordonată, încrezătoare în sine și optimistă. Nu tolerează femeile geloase, invidioase sau recalcitrante. Spune despre el că este sociabil, respectuos și încrezător.

Raju (Nae Adrian Constantin) este muzician, are 31 de ani și este din București. S-a încris la „Puterea Dragostei” hotărât să-și găsească jumătatea. Nu pune mare preț pe aspectul fizic; își dorește de la partenera de viață să fie inteligentă și să-l iubească așa cum el iubește el muzica rap.

Iulian Jucan este un tânăr hair-stylist de 21 de ani din București. Plin de energie și încrezător în puterea lui de seducție, speră să găsească în casa „Puterea Dragostei” o fată care să fie exact opusul lui, o femeie calmă.

Din sezonul 2 fac parte și foști concurenți, precum Bianca, Mary, Bogdan Mocanu și Jador.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Mădălin None a făcut anunțul despre întoarcerea în casa Puterea dragostei, sezonul 2! - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Noutăti

To Top
error: Contentul este protejat!