Connect with us

HeyNews.ro

FOTO. Viața unei celebre cântărețe i s-a schimbat total după ce s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: ”Am decis să mă reinventez…”

Exclusiv

FOTO. Viața unei celebre cântărețe i s-a schimbat total după ce s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: ”Am decis să mă reinventez…”

O celebră cântăreață s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: „A fost semn de la Dumnezeu!”, crede aceasta. Sabina Leonte Alb, căci despre ea este vorba, este o îndrăgită interpretă de muzică populară din Ardeal, iar povestea ei de viață e presărată cu miracole. Cum i s-a schimbat viața după ce s-a vindecat de boala nemiloasă? Noi mărturii sfâșietoare!

Când ne aflăm față în față cu ”virusul cauzator de cancer” – un diagnostic adesea înfricoșător, este important să știm că o atitudine pozitivă, încrezătoare și optimistă, poate să facă diferența între ”învins” și ”învingător”. Este și cazul cântăreței Sabina Leonte Alb, care deși a fost diagnosticată cu cancer la col în urmă cu 7 ani, nu a permis acestei maladii să o doboare. Cu sprijinul celor dragi, grija față de propria persoană și sănătate în prim plan, împreună cu o echipă de medici dedicați și tratament realizat din timp, celebra cântăreață de muzică populară din Ardeal a reușit să iasă învingătoare în această luptă. Și nu oricum! Interpreta nu a suspectat nici măcar o clipă că ar putea să devină mamă pentru a treia oară. Cu atât mai puțin într-o perioadă în care organismul ei dădea iar semne de slăbiciune și boală. Cu toate acestea, nu s-a gândit nici măcar o clipă să renunțe la copil. În mod miraculos, la 6 luni după ce a adus pe lume un băiețel, cancerul a dispărut, iar Sabina Leonte s-a vindecat complet.

„5 ani mai târziu a reapărut virusul cauzator de cancer, și da te sperii, îți este teama, inevitabil. Am fost șocată să aflu de sarcină, pentru că nu mă așteptam, nu plănuisem să avem al 3-a copil, nici prin minte nu-mi trecuse. Explicație logică nici doctorița mea n-a găsit, pentru că mi-a explicat clar la începutul sarcinii, că virusul nu dispare în sarcină, pentru că ține de imunitate, iar imunitatea în orice sarcină este foarte scăzută. Așadar Adonis este minunea vindecătoare. Familia mea mi-a fost alături, în special soțul meu, pentru că fetițele erau destul de mici.”, spune, acum, fericită și sănătoasă, Sabina Leonte Alb despre minunea din viața ei.

Cântăreața a slăbit spectaculos

Cancerul i-a schimbat viața total, iar de ceva timp a decis să se reinventeze. Zis și făcut! Sabina Leonte Alb s-a apucat de sport și ține un regim alimentar sănătos. În cele doua luni de carantina, cântăreața a reușit să slăbească 12 kg, iar acum a ajuns la greutatea din liceu, 61 de kg. Însă nu se oprește aici, Sabina Leonte are de gând să mai slăbească 2 kg pentru a ajunge la greutatea ideală pentru ea.

”Cumva am decis să mă reinventez, începând de la condiția fizică, la stilurile muzicale. Spun asta pentru că, am început prin a pierde 12 kg în perioada de pandemie, cu un regim alimentar sănătos și sport! În luna februarie cântăream 73 de kg, eram și după sarcină și după sărbătorile de iarnă, după care cu toții ne alegem cu ceva kilograme în plus, de regulă 😄😊 Am început treptat să am grijă ce mănânc, în sensul că încercam să calculez caloriile alimentelor, să fie mesele mele hipocalorice. Pe lângă asta am început să alerg zilnic, între 3 și 5 km, fie ploaie fie caniculă, alerg zilnic, fără excepție, și în prezent, iar acum am ajuns la greutatea din liceu, 61 de kg. Mai am 2 kg până la greutatea ideală în concepția mea! Dar o iau treptat, pentru că este mai sănătos decât să slăbești brusc!”, ne-a dezvăluit frumoasa cântăreață din Ardeal.

Familia este totul pentru Sabina Leonte Alb…

Interpreta se împarte cu greu între zecile de concerte și spectacole și familie, însă o face cu mare drag. Soțul este cel care o susține cel mai mult în cariera muzicală. ”Familia mea este o binecuvântare de la Dumnezeu, pentru care îi mulțumesc Cerului, în fiecare zi. Nu este ușor într-adevăr, pentru că sunt mai mereu plecată, și mă mistuie dorul de ei. Dar fac ceea ce-mi place, și cumva compensează. Soțul meu este un înger, fără să exagerez, este echilibrul meu, pentru că știm bine nu orice bărbat acceptă ca soția lui să fie plecată atât de mult și mai ales să activeze într-o lume a bărbaților, pentru că muzicanții sunt în majoritate bărbați. Dar am avut mereu parte de sprijinul său și de iubirea necondiționată, întotdeauna m-a pus pe mine pe primul loc, ceea ce pentru mine, a fost și este colosal”, ne-a declarat Sabina Leonte Alb.

Cum și-a cunoscut soțul…

Povestea lor de dragoste este fabuloasă: ”Cu soțul ne cunoaștem de copii, deși el este bihorean și eu bistrițeancă. Soacra mea este verișoară primară cu bunicul meu matern, așa că soțul meu cu mama mea sunt veri de-a 2-lea cum se spune în popor! Prin urmare venea des la bunici în sat, și fiind și neamuri se întâmpla să ne vedem la evenimentele din familie! Dar povestea noastră s-a concretizat acum 15 ani când eu eram studentă la Oradea, deși eram 2 copii (20 de ani eu, iar el 22) m-a cerut de soție la câteva luni de relație, iar în vara anului 2006 ne-am căsătorit, și în 2007 am devenit părinți”, a povestit cântăreața de muzică populară.

Cine este Sabina Leonte Alb

Deși muzica a fost prima ei dragoste, Sabina Leonte a terminat Facultatea de Psihopedagogie, însă a decis să-și urmeze visul. Artista provine din Leșu, județul Bistrița-Năsăud, în prezent locuiește în Oradea, a crescut cu muzica populară, bunicul ei fiind ceteraș, iar vocea o moștenește de la mama ei, despre care spune că „impresiona pe oricine avea ocazia s-o audă cântând!”

”Spun „Acasă” satului meu natal, Leșu, din jud Bistrița-Năsăud, acolo unde m-am născut, am crescut și am învățat la școală până în clasa a 8-a! Am crescut cu cântul popular, în casă, în familie! Înainte de casetofon, mama avea picap și discuri ale multor artiști îndrăgiți ai vremurilor, iar ea la rândul ei crescuse așa, pentru că bunicul meu era ceteraș, avea un mic taraf, alături de care cânta nunțile din sat, prin anii ’60, ’70. M-am născut cu muzica în suflet, concomitent cu darul acesta de a cânta! Modelul meu era mama, care cânta atât de frumos încât impresiona pe oricine avea ocazia s-o audă cântând! Vocea am moștenit-o de la mama mea. La mine a fost și este nativ, studiile mele sunt în alt domeniu, așadar profesia mea în diplome, este licențiată în Psihopedagogie, și masterată în Resurse umane”, ne-a declarat Sabina Leonte Alb.

„Foarte multe dintre cântecele repertoriului meu, sunt gândite și compuse de mine, dar primul album mi-a fost compus de domnul Mircea Simionca, de la Mureș, creatorul cântecului „Pușca și cureaua lată”. Ulterior am colaborat cu mai mulți muzicieni, cum ar fi Radu Ciprian, Ovidiu Bartes, și lista poate continua! Părerea mea este că scoțând săptămânal materiale pe piață, ajungi să plictisești, pentru că publicul nu reușește să asimileze o piesă, că deja a ieșit a doua, a patra, poate 😄 Nici să te plafonezi nu este indicat, undeva la 2, 3 piese pe an, este ok, din punctul meu de vedere”, a mai adăugat artista.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!