Connect with us

HeyNews.ro

Frumușelul Can Yaman, din ”Vis de iubire”, s-a apucat de dans pentru că e convins că îl ajută să…

Internațional

Frumușelul Can Yaman, din ”Vis de iubire”, s-a apucat de dans pentru că e convins că îl ajută să…

Unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, Can Yaman, va putea fi urmărit la Happy Channel din 22 ianuarie în serialul ”Vis de iubire”. Ajuns în lumina reflectoarelor după ce a lucrat o perioadă ca avocat, Yaman a cucerit publicul de la prima sa apariție în fața camerelor. Nu a trecut mult timp de la debutul său, că a și fost numit unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia.

Pentru că își dorește să fie un actor perfect, Can Yaman este într-o continuă învățare și formare. De exemplu, într-un interviu, el a declarat că a început să ia lecții de dans pentru că este convins că acestea îl vor ajta, la un moment dat, în cariera sa de actor.

Can este în centrul atenţiei şi are sute de fane de când popularitatea sa a luat-o pe o pantă ascendentă. Iar de vină pentru acest lucru sunt noul său look, de băiat sexy şi rău, şi rolul pe care îl joacă în „Pasărea matinală”, care a fost cel mai urmărit serial turcesc. Producția cu accente comice s-a aflat câteva luni bune pe primul loc în topul audienţelor turceşti, povestea de iubire dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir) cucerind telespectatorii turci de la primul episod.

Atrăgător, inteligent, încrezut în sine. Așa poate fi descris tânărul actor turc Can Yaman, cunoscut de mulți telespectatori pentru filmul „Pasărea matinală„. Cariera sa în industria cinematografică a început abia în anul 2014, anterior optând pentru avocatură, dar deja a reușit să cucerească mii de inimi feminine. Actorul Can Yaman s-a născut la data de 8 noiembrie 1989, în orașul Istanbul, regiunea Suadie. Bunicul său este un imigrant albanez cu rădăcini în Kosovo, iar bunica este originară din Macedonia. De asemenea, Can Yaman este nepotul antrenorului turc de fotbal Fuat Yaman. După ce a absolvit școala elementară “Bilfen Kolej”, tânărul a ales să-și continue studiile în cea mai prestigioasă școală italiană „Lisesi” și a absolvit-o cu medalie de aur. „Citeam notițele de două-trei ori și eram cel mai pregătit pentru examen”, își amintește vedeta. Fiind cel mai bun în clasă, a fost trimis în America, în Ohio, printr-un program de schimb de studenți.

Când s-a întors, Yaman a primit un grant pentru studiere, datorită succesului adus echipei de baschet a Universității din Yeditepe. Can a ales jurisprudența, la insistența tatălui său. “Fii avocat, apoi să faci ce vrei”, susținea acesta. Așadar, în anul 2012, viitorul actor a absolvit Facultatea de Drept a Universității Yeditepe, iar de la începutul anului 2014 a lucrat timp de 6 luni într-o firmă corporativă renumită internațional – Pricewaterhouse Coopers. Can putea să-și construiască o carieră strălucită în acest domeniu, însă, în timp ce studiase la universitate, a reușit să îndrăgească și arta. A urmat chiar și cursuri de actorie sub îndrumarea lui Cyail Güneyt.

Un prieten apropiat al lui Yaman, văzând talentul său neîndoielnic, i-a declarat într-o zi: “Ce faci în sala de judecată? Locul tău e în teatru!”. Aceste cuvinte l-au inspirat pe Can foarte mult.

Pe Can Yaman îl puteți urmări la Happy Channel din 22 ianuarie în serialul ”Vis de iubire”.

Despre serialul ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”)

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș, Istanbul. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou.

Ce se va întâmpla când cei doi, Sanem și Can, se vor întâlni? Aflați, în curând, la Happy Channel, urmărind unul dintre cele mai noi seriale turcești: ”Vis de iubire” (”Erkenci Kus”).

Pe Can Yaman îl puteți urmări și în serialul „Parola: Te iubesc”, difuzat de Pro Gold, începând cu 3 ianuarie.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Internațional

To Top
error: Contentul este protejat!