Connect with us

HeyNews.ro

Gabriela Cristea, declarații tulburătoare despre perioada în care a fost însărcinată: ”Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă”

Vedete

Gabriela Cristea, declarații tulburătoare despre perioada în care a fost însărcinată: ”Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă”

Gabriela Cristea a devenit mămica în urmă cu câteva luni bune, iar recent a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru a rămâne însărcinată. 

Prezentatoarea de la Antena Stars și-a dorit foarte mult să devină mamă așa că a făcut tot ce i-a stat în putere, atunci când a rămas gravidă, să ducă sarcina la termen. Pentru asta, vedeta a suportat dureri și emoții puternice. Gabriela Cristea a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezinte, amănunte mai puțin știute despre perioada sarcinii.

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente. Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat.” a mărturisit Gabriela Cristea.

Mai vrea un copil

Gabriela Cristea vrea, să devină, din nou, mămică însă lasă acest lucru în voia divinității. „Recunosc că mi-ar fi plăcut să am copii mai de tânără, dar știi cum e… Dumnezeu se tăvălește pe jos de râs la dorințele pe care le avem. Mi se pare că ne-a trimis-o pe Victoria când trebuia. Atunci când am depus armele s-a întâmplat. Ai venit tu (n.r. Mădălin Ionescu) cu Cristina, stăteam în Otopeni. Și i-am spus: ”Ia bea din paharul ăsta!”. Ea era însărcinată. A luat paharul și a băut și am zis: ”Dă-mi paharul să beau!”. Și am rămas însărcinată. Mi-am dorit-o atâta de mult pe Victoria și sunt mai mult decât mulțumită și nu pot să-l rog pe Dumnezeu să-mi mai trimită un copil, dar dacă vrea să-mi trimită îl primim cu brațele deschise.”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!