Connect with us

HeyNews.ro

Gala profesionistă „Boxing Fight Championship”, anulată din cauza Coronavirusului. „Cu părere de rău, suntem nevoiţi să reprogramăm gala”

Ştiri

Gala profesionistă „Boxing Fight Championship”, anulată din cauza Coronavirusului. „Cu părere de rău, suntem nevoiţi să reprogramăm gala”

Gala de box profesionist „Boxing Fight Championship”, care trebuia să se desfășoare în data de 28 martie la sala „Constantin Jude” din Timișoara, a fost anulată și va fi reprogramată.

Măsura a fost luată în contextul epidemiei de corovirus, care amenință țara noastră. Evenimentul, care adună în general un număr mare de oameni, ar fi trebui să aibă loc la sfârșitul lunii.

Decizia a fost luată de promotorul Roxana Biea, împreună cu Brian Filimon și Raul Ambrus, în calitate de organizatori, în contextul creșterii numărului persoanelor infectate cu coronavirus. Ea vine într-o conjunctură generală în care multe evenimente sportive au fost fie amânate, fie anulate.

„Cu părere de rău, suntem nevoiţi să reprogramăm gala Boxing Fight Championship. Situaţia impune acest lucru, susţinem şi noi, asemenea multor alte structuri sportive, eforturile generale ale autorităţilor de limitare a răspândirii acestui virus. De îndată ce situaţia va reveni la normal vom stabili o altă dată pentru desfăşurarea galei Boxing Fight Championship”, a declarat promotorul Roxana Biea.

În main-event, pugilistul timişorean Flavius Biea urma să-şi pună în joc centura IBA intercontinentală la categorie semi-mijlocie (super welterweight, 69,8 kilograme) contra sportivului Meshack Mwankemwa Ambukege (23 de ani), din Tanzania.

Flavius Biea are o poveste de viață ca un scenariu de la Hollywood! În ring, un dur, acasă… casnicul perfect

La vârsta de 30 de ani, boxerul român Flavius Biea are tot ce și-ar fi putut dori: o carieră de succes, fiind unul dintre cei mai titrați sportivi ai domeniului, o soție iubitoare – ce îl susține din tot sufletul în box, iar pentru ca iubirea lor să fie completă Dumnezeu le-a dăruit doi copilași minunați. Povestea lor de iubire este demnă de filmele de la Hollywood!

„Povestea noastră de dragoste ca pentru fiecare om care iubește și este iubit este cea mai frumoasă. Amândoi ne-am născut și am crescut la Arad, am fost împreună la școala din clasa I a până în clasa a VIII a, am fost în excursii împreună, aveam cunoștințe comune, colegi, am fost în vacante împreună însă nici unul nu ne-am amintit unul de celalalt, și ne-am cunoscut abia când am terminat eu liceul și am venit la facultate la Timișoara, el fiind deja aici. Țin minte și acum și probabil că o sa țin minte mereu ca după câteva întâlniri ni care eu eram sau cel putin încercam să par inabordabilă 😂 el mi-a spus „Doamne, de ce nu mă lași să te fac fericită?” și de atunci are grijă să se țină de cuvânt. Ar fi absurd să zic că nu am întâmpinat și probleme, certuri, supărări, dar am trecut împreună peste toate și am încercat mereu să vedem partea plină a paharului.”, ne-a declarat Roxana, soția lui Flavius Biea.

Afla întreaga lor poveste de dragoste AICI!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ştiri

To Top
error: Contentul este protejat!