Connect with us

George Burcea dă de pământ cu Iulia Albu, după ce a criticat-o pe Andreea Bălan: ”De aici frustrarea și neputința!”

Vedete

George Burcea dă de pământ cu Iulia Albu, după ce a criticat-o pe Andreea Bălan: ”De aici frustrarea și neputința!”

George Burcea a sărit în apărarea soției lui, după ce Iulia Albu a atacat-o dur pe Andreea Bălan, în mediul online, pentru faptul că s-a afișat machiată și aranjată, pe patul de spital.

Citește și: Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Bălan: “Extrem de photoshop-ată. Toată lumea te întreabă ce «aere» (îți) dai!”

Replica lui George Burcea, soţul Andreei Bălan, nu a întârziat să apară şi actorul a atacat-o atât pe Iulia cât şi pe fanii acesteia, care îi susţin declaraţia.

„Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit’… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE și de aici și frustrarea voastră, din NEPUTINȚĂ.

Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România’, va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață’.

Citește și: După o săptămână de stat în spital, Andreea Bălan a făcut anunțul: ”Sper să fiu bine”. Ce se întâmplă în aceste momente cu artista

Este ok, noi va iubim și va urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este greu’… Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai greu’.

Dar e ok, comentați de pe telefoanele alea jerpelite, stați între pereții plini de mucegai, gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii că viață e frumos’ la voi, că voi nu este’ că vedetele alea rele care nu vrea’ dăcât’ atenție. E ok, bula voastră e frumoasă Julia, domnișoarelor domnilor, cu dragoste și pace. Luv ya”, a scris George Burcea, într-un comentariu la postarea Iuliei Albu de pe Facebook.

Citește și: Dana Rogoz, revoltată de unele mesaje primite de Andreea Bălan. ”Când știi că femeia era să moară la naștere, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?”

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!