Connect with us

HeyNews.ro

George Burcea, declarație dură despre nunta cu Andreea Bălan: ”A fost o făcătură ordinară”

Vedete

George Burcea, declarație dură despre nunta cu Andreea Bălan: ”A fost o făcătură ordinară”

George Burcea a dat cărțile pe față și a făcut declarații dure despre căsnicia cu Andreea Bălan. Actorul susține că nunta cu artista „a fost o făcătură ordinară”.

Cunoscutul actor a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a lăsat să se înțeleagă că Andreea Bălan ”pledează” la TV doar de dragul de a se victimiza, numai că – peste toate – a dezvăluit și că… ”marketingul bate sufletul”, scriind despre ”un vis american” care a fost doar ”o făcătură ordinară”. Și toți cei care i-au citit postarea au înțeles la ce se referă actorul. Aluzia a fost făcută la pozele de nuntă pe care le-au publicat din America, la începutul relației, atunci când au declarat că s-au căsătorit.

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului”, a scris George Burcea pe pagina sa de socializare, după declarațiile Andreea Bălan de la Xtra Night Show.

George Burcea a avut o reacţie neaşteptată după ce Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, în emisiunea lui Capatos. Soţul vedetei a transmis un mesaj tranşat care a vizat-o atât pe Andreea, cât şi pe toţi cei care comentează situaţia în care se află. Printre cei vizaţi a fost şi Dan Capatos.

„Dupã o perioada de 5 ani, am decis sã pun capãt relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit urmãtorul lucru: vedeti-vã de gunoiul din propria viatã. Dacã nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamnã cã mi-am abandonat copiii. Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihicã, cu tipete si frustrãri din partea pãrintilor. Am considerat cã implicarea bãrbatului este imperios necesarã, pentru bunul mers al familiei si mai ales pentru psihicul copiilor. Totodatã am încercat sã împart treburile în casã în asa fel încat sotia sã-si poata face treaba mereu, pentru cã un artist care este pe piatã de 20 de ani produce mult si niciodata nu poti compara cu cat poate produce un actor abia iesit din facultate…În acelasi timp, datoritã acestor întelegeri eu am putut sa fiu alaturi de familie, alãturi de teatru, film, iar când am prins oportunitatea, am investit proprii bani în proiecte în care am crezut. Si am fost singurul care a crezut in toate proiectele. Mereu! Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Haideti sa nu mai pledam in victime pe la Tv doar de dragul publicului, emotiei sau mai ales al marketingului… Cand marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american sa fie doar o facatura ordinara. Faptul cã eu am consumat o substantã interzisã de lege nu vãd de ce ar fi problema întregii tãri… Pe lângã asta, sã stiti cã mi-am luat problema” cu banii munciti de mine, nu de mama, Andreea sau din banii vostri. Am observat cã domnul Burcea( tata), a iesit în presã în ultimul timp si m-a discreditat total. Ce poti sã-i ceri unui om care si-a bãtut fosta sotie ( mama) pânã la lesin, si-a omorât fosta amanta, si era cât pe ce sã bage un cutit în propriul fiu….Burcea mic… Domnule miel cu 7 nãri, noi doi nu am avut niciodata discutie/contract pentru o eventuala suma de bani. Poate ai avut cu altcineva si ai uitat. Nahhh, bãtrânetea…Se poate, bineinteles, ca frustrarea sa-ti fie atat de mare, incat sa dai din tine tot ce ai mai rau posibil Nici nu te-am perceput altfel vreodata. Eu cred ca ar trebui sa-ti intrebi producatorii de cate ori m-au sunat in 3 zile ca sa-mi ofere bani pentru a sta pe canapeaua ta si pentru a-mi spune povestea. Nimeni nu va pãrãsi cuibul, daca acolo-i bine…”. Acesta este doar o parte din mesajul postat de George Burcea şi ulterior şters.

Andreea Bălan a recunoscut că poate au greșit amândoi în relația de cuplu, dar nu se aștepta ca divorțul să se producă la patru luni de la nuntă.

„Într-o relație greșesc amândoi și când se ajuge la o despărțire ambii au greșit. Unul mai mult, celălalt mai puțin, doar că în situația de față… Eu eram ok, eram fericită, nu aveam prea multe să-i reproșez. Eu am început să-i reproșez în decembrie când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii prea multe pentru că nu vreau ca mai târziu fetițele mele să vadă. Dar pot să vă spun în mare că discuțiile au început în luna decembrie. Nu era la fel de drăgăstos, la fel de afectuos, mai lipsea nopți de acasă și la un moment dat când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Apoi am plecat în vacanță. În vacanță a fost bine”, a spus Andreea Bălan.

„A spus că nu mai are sentimente puternice pentru mine, dar eu nu am pus la suflet, am zis că poate e stresat, că are proiecte, lucrează la carte… Mi-am spus că a deschis o cutie a Pandorei, că poate trăiește niște răni din trecut. Din momentul în care ne-am întors din vacanță atunci a început un tăvălug foarte mare și într-o lună m-am trezit că nu mai am familie. Probleme cu tatăl său l-au afectat foarte mult, nu presa a scos la iveală aceste lucruri, el le-a povestit la un eveniment. Nu pot să vorbesc foarte mult în numele lui, noi am stabilit să nu povestim ce s-a întamplat cu tatăl lui, eu știam din primele luni, am zis că nu condamn, dar el probabil a fost cumva surprins de faptul că tatăl său a ieșit. Aș vrea să menționez că nu m-am despărțit de George Burcea din cauza problemelor pe care le-a avut tatăl său. La un moment dat, mi-a spus ceva de genul că la umbra unui copac nu crește nimic”, a mai completat Andreea Bălan.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: Celia, despre coronavirus: „Nu îmi e teama pentru mine, România are enorm de mulți oameni cu probleme medicale” - HeyNews.ro

  2. Pingback: Andreea Bălan suferă după despărțirea de soțul ei: “Unii oameni sabotează relații de iubire...“ De ce ar fi eșuat mariajul lor - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!