Connect with us

HeyNews.ro

Gina Pistol a îndurat o noapte de coșmar la Asia Express, sezonul 3! Ce avertisment a ignorat

Ce vezi la TV

Gina Pistol a îndurat o noapte de coșmar la Asia Express, sezonul 3! Ce avertisment a ignorat

Nu doar vedetele au lăsat confortul de acasă în aventura Asia Express, în sezonul 3. Fenomenele meteo extreme, cazările greu de imaginat, dar și lipsa mâncării românești nu au iertat-o nici pe Gina Pistol. Toate s-au dovedit a fi o adevărată piatră de încercare pentru prezentatoarea celui mai dur reality-show, care are premiera sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Chiar dacă a scăpat de Nea Mărin, Gina Pistol a dat de greu în Asia Express. Pe Drumul Comorilor, prezentatoarea a avut parte de aceleași condiții ca și concurenții.

„Când am plecat de acasă, ne-au zis: „Băi, luați-vă şi haine groase la voi că s-ar putea să fie frig!”. Şi mi-am luat la mine polarul ăsta și tot făceam eu mișto de mine. Zic: „Bine că ţi-ai luat polarul la tine, că uite ce frig era!”. Dar aseară, dacă n-aveam polarul, credeți-mă, cred că nu mă mai trezeam azi-dimineață. Pentru că nu am avut decât două pături, astea subțiri. Aşa. Şi am tremurat toată noaptea. Cu gluga în cap am dormit”, a mărturisit Gina Pistol, despre una dintre nopțile grele pe care le-a trăit în sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Frigul n-a fost singura provocare. Şi insectele le-au provocat insomnii. Privit de sus, platoul în care are loc întreaga aventură pare un colț de rai. De la geam, lucrurile arată însă altfel.

Gina Pistol, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Mâncarea românească i-a lipsit Ginei Pistol. Orezul filipinezilor devine greu de înghițit după câteva săptămâni, mai ales când este servit dimineața, la prânz și seara. Au fost zile în care s-a filmat chiar și 14 ore pentru acest show, de multe ori prin ploaie.

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Întreaga aventură de pe Drumul comorilor o descoperiţi începând de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, când Asia Express revine la Antena 1!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Ce vezi la TV

To Top
error: Contentul este protejat!