Connect with us

HeyNews.ro

Iancu Sterp, adevărul despre despărțirea de Roxana și relația cu Bianca: ”Nu vreau o relaţie, o respect”

Vedete

Iancu Sterp, adevărul despre despărțirea de Roxana și relația cu Bianca: ”Nu vreau o relaţie, o respect”

Iancu Sterp face lumină și spune adevarul despre despărțirea de Roxana, dar și care este relația lui cu Bianca, una dintre cele mai iubite și votate concurente din cadrul show-ului „Puterea dragostei” de la Kanal D.

Iancu și Roxana au format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp. Incă de la începutul relației cei doi s-a confruntat cu foarte multe obstacole. Mai mulți concurenți din casă au atacat-o pe Roxana din cauza modului în care aceasta s-a comportat în relațiile precedente. Concurenta a fost acuzată că „ia toți bărbații la rând” și că „își înșală iubiții”, iar fratele lui Culiţă Sterp a fost sfătuit de ceilalți băieți să o părăsească repede pe Roxana, înainte să se îndrăgostească de ea cu adevărat și să fie rănit, așa cum s-a întâmplat cu Bogdan Mocanu.

Se pare că Iancu a ținut cont de cei din jurul lui, dar mai ales de familie, care o preferă pe Bianca, și s-au despărțit definitiv. „Eu cu Roxana nu mai formăm un cuplu. Am decis, de comun acord, să ne despărțim pentru că nu avea rost să ne chinuim şi să prelungim inutil o relație care nu mergea. Ne înțelegem mult mai bine acum, ca foști și pot să spun că o respect pe fosta mea iubită și țin mult la ea”, a spus Iancu Sterp.

Despre relația cu Bianca, Iancu a fost mai mult decât clar. „Să răspund și la întrebările despre Bianca. Nu vreau o relație cu Bianca, este prietena mea și în acest moment fetele din casă mă interesează toate doar ca amice”, a spus Iancu Sterp. Mai mult, Iancu a dezvăluit că mama lui are o părere foarte bună despre Bianca, ceea ce nu era valabil și în cazul Roxanei. „Da. De Bianca mi-a spus că o place. Nu mi-a spus nimic de rău de ea.”, declara Iancu în emisiunea de azi.

Bianca și Iancu s-au sărutat

Chiar dacă Iancu susține ca nu va face o relație cu Bianca, ziele trecute cei doi s-au întâlnit pe ascuns, au vorbit, iar la plecare s-au sărutat. „Ne-am întâlnit, am mai povestit și la plecare, na, ne-am pupat. Da, eram cu Roxana și m-a mustrat foarte tare conștiința de atunci. Eu nu am vrut să fac chestia asta. Am vrut doar să o iau în brate, dar nu știu cum…, a spus Iancu.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!