Connect with us

Ilinca Vandici, în depresie: ”Mi s-a instalat o stare de panică, de frică, de nelinişte”! Ce s-a întâmplat cu cunoscuta vedetă

Vedete

Ilinca Vandici, în depresie: ”Mi s-a instalat o stare de panică, de frică, de nelinişte”! Ce s-a întâmplat cu cunoscuta vedetă

Ilinca Vandici este o mămică fericită şi împlinită, iar momentele petrecute alături de micuţul Zian sunt nepreţuite. Vedeta îşi adoră fiul, acesta oferindu-i clipe care îi încarcă pur şi simplu, bateriile. Prezentatoarea „Fan Arena” si „Bravo, ai stil!” a trecut prin momente grele după ce l-a născut pe Zian.

Vedeta Kanal D recunoaşte însă că, după ce a născut, a trecut printr-o adevărată dramă, o afecţiune pe care o au multe femei imediat după ce aduc pe lume un copil.

Ilinca Vandici a povestit că a avut o depresie postnatală si a descris stările oribile prin care a trecut şi cum a reuşit să depăşească senzaţia că nu va face faţă maternităţii.

„Doamnelor, când sunteţi însărcinate, este necesar să nu uitaţi să vă pregătiţi sufleteşte şi energetic pentru experienţa maternităţii. Să vă duceţi cât mai des la biserică şi să vă rugaţi sincer pentru binele vostru şi al copilului. Eu nu am făcut asta, deşi sunt extrem de credincioasă, pentru că eram obosită după filmări sau găseam altceva de făcut. După naştere, zilele din spital au fost pentru mine debusolante…Nu ştiam de se întâmplă…Voiam copilul, dar nu ştiam cum să-l ţin, cum să-l alăptez. În cea de-a doua zi de maternitate, după ce plecaseră toţi, am rămas singură cu copilul la sân, iar el a început să ţipe şi la un moment dat, am sărit cu el din pat, să-l plimb, şi aveam nişte dureri îngrozitoare după operaţie, cred că şi asta m-a marcat. A doua zi, am văzut-o pe asistentă cât de repede îi face băiţă, cât de uşor îi este şi am simţit că mi se face rău pentru că m-am gândit că eu nu o să pot face asta niciodată. Mi s-a instalat o stare de frică, de panică, de nelinişte, o jumătate de oră nu m-am putut opri din plâns şi nici nu aş fi ştiut cum să-i explic mamei de ce aveam stările alea. Acasă, bebe plângea întruna, urla, iar eu eram blocată, pur şi simplu eram neputincioasă. Am vorbit cu un psiholog, care mi-a spus că îi transmit starea copilului meu şi de aceea este aşa agitat. Uşor-uşor m-am liniştit, am făcut ce m-a învăţat specialistul, iar acum în momentul în care îmi strâng copilul la piept, se linişteşte instantaneu. Am o legătură minunată cu fiul meu”, a declarat Ilinca Vandici pentru revista VIVA.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!