Connect with us

HeyNews.ro

În plină pandemie de coronavirus, Mirela Vaida se gândește la al patrulea copil. „Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese”

Vedete

În plină pandemie de coronavirus, Mirela Vaida se gândește la al patrulea copil. „Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese”

Mirela Vaida, prezentatoarea care sparge toate audiențele cu telenovela Vupliţa și Viorel, dezvăluiri inedite din sânul familiei: „Ne gândim deja al patrulea copil!”

Îndrăgita prezentatoare de la „Acces Direct” are o familie minunată: un soț care o iubește și 3 copii de care este tare mândră. Cu toate acestea, vedeta de la Antena 1 i-a în calcul de a deveni mamă pentru a patra oară și, mai în glumă, mai în serios, a mărturisit la Antena Stars că această izolare poate aduce numeroase… surprize!

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire”, a spus Mirela Vaida la „Agenția VIP”.

Mirela Vaida a mărturisit că a discutat cu soțul său despre un al patrulea copil, însă  a povestit că nu se grăbește să facă acest pas. „Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți”, a mai spus Mirela Vaida, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Recent, vedeta tv declara că soțul ei își dorește o fetiță. „Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiță, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, mi-a spus. La mine însă, fiecare sarcină s-a cunoscut mai mult decât anterioara, a fost un pic mai dificil de dus, şi nu atât din punct de vedere fizic, cât din punct de vedere emoțional. Nu mai am 20 de ani, am 38 de ani curând. Corpul parcă a răspuns mai greu, parcă mi-a fost mie mai greu, nu mai aveam la fel de multă răbdare, eram şi mai obosită cu acumularea de nopţi nedormite. Dacă n-aş fi o mamã 100% dedicată aş spune da, pentru că nu am avut probleme la naştere, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, nu am avut probleme în timpul sarcinii, apoi copilul vine şi creşte.

Dar eu sunt o mamă care se simte vinovatã şi acum, când petrec timpul răspunzând la acest interviu, pentru că nu stau jos cu copilul meu care se joacă şi râde acum în living. Mă simt vinovată când nu sunt acasă şi nu îl pot alăpta la ora respectivă sau când plec seara la un eveniment şi nu sunt lângă ei să îi adorm. Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea şi creşte singur, cu ceilalți. Nu e aşa. Copilul are nevoie de tine zi şi noapte. Primul an de viaţă este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrule, noi nu stăm de două ori pe gânduri.”, a declarat Mirela Vaida pentru libertatea.ro.

Mirela Vaida a împlinit acum două zile, pe 16 martie, frumoasa vârstă de 38 de ani, eveniment pe care l-a petrecut alături de cei dragi. Despre ziua ei de naștere, vedeta povestea că urma să o petreacă undeva în străinătate, dar din cauza pandemiei a rămas acasă.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!