Connect with us

Încă o despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi, după 13 ani de relație! Care sunt motivele

Vedete

Încă o despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Mihai Mitoşeru divorţează de Noemi, după 13 ani de relație! Care sunt motivele

Divorț după divorț în showbiz-ul românesc! După ce Andreea Antonescu și Elena Ionescu, ex. Mandinga, au anunțat că divorțează de soții lor, un nou cuplu din showbiz și-au spus „ADIO”. După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și frumoasa lui soție, Noemi Mitoșeru, au decis să pună capăt căsniciei lor și să divorțeze!

Când nimeni nu se aștepta, Mihai Mitoşeru, prezentatorul emisiunii „Se strigă darul” de la Kanal D, a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare. In mesajul postat pe Facebook, cunoscutul prezentator tv și-a motivat gestul spunând că nu se mai poate să facă pe prostul, deoarece lucrurile nu mai mergeau între el și soția sa, iar Noemi a decis să părăsească căminul conjugal în urmă cu trei luni. Se pare că divorțul va fi unul civilizat, deoarece va avea loc la notarul public, așadar se va face pe cale amiabilă. Mai mult, Mihai Mitoșeru îi urează încă soției sale să fie fericită, chiar și fără el. Mitoșeru recunoaște că încă o iubește, dar spune că își doreau lucruri diferite.

”Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!?”, a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre divorț: „M-am săturat! Nu mai pot să trăiesc așa!”

Într-o înregistrare făcută prin telefon pentru Teo Show, Mihai Mitoseru a făcut mai multe dezvăluiri despre divorțul de Noemi, divorț care va avea loc săptămâna viitoare, de comun acord, la notar. „M-am cam săturat de trei luni de zile sau chiar mai mult, habar nu am, să mă întrebe toată lumea de ce sunt singur și eu să fac pe prostul și să zic că ea e plecată în cursă, că nu știu ce. Nu are rost! Până la urmă, nu prea am mințit eu în viața mea, ce rost are să încep acum?! Nu e de acum! E de vreun an de zile, așa. După 13 ani de relație, te plafonezi, intervine obișnuința, intervin certurile. Nu am avut nici copii care să ne țină, că am văzut că mulți rămân împreună pentru că au copii, pentru că sunt de mult timp împreună, dar eu nu cred în asta! Eu cred că trebuie să fii fericit! Iar la un moment dat cred că ne-am dorit lucruri diferite. Acum un an am zis să facem un copil. Eu îmi doream și îmi doresc foarte mult un copil. Și ea a vrut. Apoi nu a mai vrut copil, și-a pus silicoane. Poate a fost și greșeala mea, că toată viața mea nu i-am zis nu. Din contră, am ajutat-o să facă tot ce își dorește, că așa a fost viața, așa am fost crescut. Dar femeia se poate sătura și de prea bine, că așa e viața! Nu mai pot să trăiesc așa! (…) Sper să fie fericită și singură, asta îi doresc. Asta vreau și pentru mine! Toată viața m-am gândit la persoana de lângă mine, acum cred că e momentul să încep să mă gândesc și la mine. Ne iubim, nu trece după atâția ani. Am decis să mergem la notar, să o facem cum trebuie. În momentul ăsta nu mai știu ce îmi doresc, nu mai știu ce să fac! Nu mai știu! Am o stare!… O tot ascund de câteva luni de zile! Îmi doresc să fiu și eu fericit, toată viața am trăit pentru altcineva. Dar nu vreau să-i reproșez asta ei. Nu e vina ei, e vina mea”, a spus Mihai Mitoșeru la Kanal D.

Camelia Mitoşeru, prima reacţie după anunţul divorţului dintre fiul ei şi Noemi

Actrița Camelia Mitoşeru, mama lui Mihai Mitoşeru, este cea mai afectată de divorțul dintre fiul ei și Noemi. „Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva. El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.

Mihai și Noemi Mitoșeru erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015 cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile. Noemi și Mihai Mitoșeru au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail contact@heynews.ro sau heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Vedete

To Top
error: Contentul este protejat!