Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU cu Cosmin Bogdanovici: ”Vreau să arăt lumii că nu este nimic greșit în a fii 100% tu” – Cum a devenit viral pe TikTok

Exclusiv

INTERVIU cu Cosmin Bogdanovici: ”Vreau să arăt lumii că nu este nimic greșit în a fii 100% tu” – Cum a devenit viral pe TikTok

Cosmin Bogdanovici, unul dintre cei mai cunoscuți TikTokeri din România, a stat de vorbă cu echipa www.heynews.ro despre succesul înregistrat pe celebra aplicație, despre cum s-a apucat de TikTok, ce planuri de viitor are, dar și despre hate-ul din online. S-a apucat de TikTik în 2018, dintr-o joaca, iar acum a ajuns fie urmărit de 131 de mii de persoane, iar clipurile sale au peste 3,4 milioane de aprecieri. Faceți cunoștință cu Cosmin Bogdanovici în interviul de mai jos, acordat în exclusivitate pentru HeyNews.ro! Enjoy! 🙂

HeyNews.ro: Hey Cosmin Bogdanovici. Am vrea pentru început să te prezinți și să ne spui cine ești? Spune-ne mai multe lucruri despre tine pe care trebuie să le afle prima dată cineva care nu te-a descoperit încă.

Cosmin Bogdanovici: Hei! Aș vrea să încep prin a vă mulțumi pentru oportunitate și prin a-mi exprima bucuria cu care ofer acest interviu! Sunt Cosmin, îmi place să exist și să trăiesc și scopul meu în online este să fac ziua mai frumoasă tuturor celor care îmi întâlnesc contentul. Vreau să fiu eu însumi și să-mi inspir urmăritorii să fie la rândul lor cea mai bună versiune a lor.

HeyNews.ro: Ești un fenomen pe TikTok, iar multe din clipurile postate de tine au ajuns să aibă sute aprecieri si vizualizari. Cum a început pasiunea?

Cosmin Bogdanovici: Am început să creez conținut pe tik tok în 2018, iar 2 ani mai târziu m-am trezit aici, cu peste 130 de mii de urmăritori. La început a fost o joacă, una cringe ca să fiu sincer, dar se simțea bine. Ne trebuia o aplicație de genul acesta.

HeyNews.ro: Ai peste 3,4 milioane de aprecieri si peste 131k. Ce înseamnă TikTok pentru tine?

Cosmin Bogdanovici: Pentru mine Tik Tok reprezintă locul în care îmi exprim creativitatea fără să am grijă de partea de estetică, așa cum o fac pe Instagram. Tik Tok m-a făcut să am atât de multă încredere în mine încât să ajung să fiu cu adevărat eu în online. Bineînțeles, dacă ne referim strict la aplicație, tot ce am de zis este că nu credeam că voi sta atât de multe ore la rând pe vreo aplicație ever. Overall iubesc Tik Tok!!!

HeyNews.ro: De ce crezi că a prins atât de bine aplicația TikTok la public și de ce crezi că tu ai devenit atât de populara? Care-i secretul?

Cosmin Bogdanovici: Aplicația în sine nu e neapărat motivul pentru care Tik Tok a ajuns un fenomen. Comunitatea care s-a creat odată cu apariția ei însă, este cea mai diversă, complexă și frumoasă pe care am văzut-o în online. Pe YouTube trebuie să fii creativ, pe Instagram trebuie să arăți bine, iar pe Facebook nu am mai intrat decât să le răspund rudelor. Pe Tik Tok nu există reguli (în afara de Community Guidelines care încă îmi sunt neclare), pe Tik Tok trebuie doar să creezi conținut, cineva sigur o să-l aprecieze. Cât despre mine, secretul este să te distrezi, nu să urmărești trenduri sau să fii primul care pune hashtagul nou, secretul e să faci contentul la care să te uiți singur ca un narcisist.

HeyNews.ro: Cu ce video ai ajuns viral pe TikTok?

Cosmin Bogdanovici: Primul meu video viral a fost unul în care apărea la început o poză cu mine ca bebeluș, iar apoi eram eu în prezent. Am făcut vreo 30 de mii de urmăritori în ziua aia, eram la liceu și nu-mi venea să cred. Aveam un telefon slab pe atunci și nici măcar nu era în sincron audio-ul cu video-ul.

HeyNews.ro: Ce crezi ca trebuie să aibă un Tik Toker ca să aibă succes?

Cosmin Bogdanovici: Trebuie să ai un mesaj pe care să-ti dorești să-l transmiți, iar energia pe care o depui în sensul ăsta se va reflecta înapoi sub forma de recunoștință. Atâta timp cât vrei să faci o schimbare bună și depui un minim de efort pentru a face acest lucru să se întâmple, este imposibil să nu primești feedback pozitiv.

HeyNews.ro: Cum îți stabilești contentul și cât îți ia să creezi un video?

Cosmin Bogdanovici: Sunt un creator destul de spontan, nu pot să zic că îmi stabilesc mereu dinainte ce să fac, ceea ce duce la un content destul de dezordonat. Asta e unul dintre aspectele pe care îmi doresc să le schimb, vreau să fiu mai ordonat. Când vine vorba de timp, pot să stau de la 10 până la 40-50 de minute la un singur video. Contentul meu constă în pov-uri, dansuri de pe Tik Tok și mici trenduri, iar timpul pe care trebuie să îl aloc fiecărei categorii diferă.

HeyNews.ro: Te ai gândit la alte provocări pentru TikTok, conținut care nu s-a mai făcut? La ceva care să devină viral…

Cosmin Bogdanovici: Normal! Atât pe Tik Tok cât și pe Instagram și pe YouTube. Nu pot să zic foarte multe, dar fiți pregătiți și pentru niște content mai serios, m-am jucat destul pe online.

HeyNews.ro: Cine îl urmărește pe Cosmin Bogdanovici? Pentru cine crezi că ești un trendsetter?

Cosmin Bogdanovici: Pentru oricine își dorește și încearcă să se descopere pe sine. Am primit atât de multe mesaje în care mi s-a zis că am inspirat anumite persoane să se dezvolte și să se accepte, și asta este și ce vreau să fac, să arăt lumii că nu este nimic greșit în a fii 100% tu.

HeyNews.ro: Ce TikTok-eri îți plac din România? Dar de afară?

Cosmin Bogdanovici: Este cea mai grea întrebare pe care puteam să o primesc. Există zeci de persoane pe care le ador din Tik Tok-ul românesc, cu unele am legat chiar prietenii strânse la care țin enorm. Comunitatea de Tik Tok-eri români este mult mai frumoasă decât mi-am imaginat că o să ajungă. Sigur, există și personaje negative, dar în general e o comunitate foarte sigură. Cât despre cei din străinătate, am un cont preferat de dans, unul preferat de story-time-uri, unul preferat de gătit, etc. Promit că vin cu o lista pe categorii data viitoare.

HeyNews.ro: Ce altceva mai faci în timpul liber, ce alte pasiuni mai ai?

Cosmin Bogdanovici: Cele mai mari pasiuni ale mele în afara online-ului sunt dansul și fashion-ul. Dansez de câțiva ani buni, iar în lumea fashion-ului am intrat treptat, și nu pot să mă satur.

HeyNews.ro: Ce părere ai despre hate-ul din online? Tu cum răspunzi la hate?

Cosmin Bogdanovici: Unul dintre principiile pe care merg este “Citește comentariile de încurajare cu zâmbetul pe buze și pe cele de hate răzând în hohote”. Hate-ul din online este un subiect care a fost deschis de foarte multe ori însă nu e ceva ce poate fii rezolvat. Oamenii au opinii diferite față de tine și e imposibil să convingi pe toată lumea să își exprime aceste opinii în mod constructiv și civilizat. Dar este ok pentru că orice lucru bun, respectiv recunoștință ce vine din online atrage și negativitate, este un echilibru esențial în orice domeniu. Problema nu este că există hate în online, ci modul în care este tratat acest hate atât de public cât și de persoana căruia îi este adresat. Este un subiect vast pe care îmi doresc să îl abordez într-un video pe viitor. 

HeyNews.ro: Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Cosmin Bogdanovici: În viitorul apropiat îmi doresc să încep să vorbesc despre ce nu îmi convine în România, m-am săturat să stau și să privesc.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru urmăritorii tăi de pe TikTok?

Cosmin Bogdanovici: Guys vă iubesc și poate prin mesajul asta pot în sfârșit să-mi exprim măcar o parte din recunoștință. M-ați făcut să am încredere în mine și să fac tot ce fac cu dragoste, nu pentru că mă obligă cineva. Faptul că ați răspuns atât de frumos și pozitiv la orice lucru nou pe care îl făceam m-a convins că am cea mai frumoasă comunitate online și mi-as dori să mulțumesc fiecăruia prin intermediul acestei întrebări, măcar online dacă nu pot face-to-face. Mulțumesc enorm, o să fac tot ce îmi stă în putință să vă fac mândri că ați apăsat butonul de “Follow”.

Pe Cosmin Bogdanovici îl găsiți pe:
TikTok: https://www.tiktok.com/@bt_cosmin
Instagram: https://www.instagram.com/bt_cosmin/

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!