Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU. Cosmin Popa dă trendul pe TikTok: ”Este o plăcere să văd că pot fura un zâmbet anumitor persoane!” Are peste 22 milioane de aprecieri

Exclusiv

INTERVIU. Cosmin Popa dă trendul pe TikTok: ”Este o plăcere să văd că pot fura un zâmbet anumitor persoane!” Are peste 22 milioane de aprecieri

Pe Cosmin Popa l-am descoperit pe Tik Tok și, efectiv, l-am admirat pentru talentul lui. Pentru că este altceva decât ne-am obișnuit și am zis că este momentul să facem un interviu cu el. Dacă și vouă vă place, atunci citiți interviul exclusiv pe care ni l-a acordat în continuare, în exclusivitate pentru HeyNews.ro.

Cosmin Popa, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Neamț, este unul dintre cei mai cunoscuți tiktok-eri din România, clipurile sale video – inventive și amuzante – având peste 22 milioane de like-uri. WOW! Are peste 640 de mii de urmăritori, iar de TikTok s-a apucat pentru amuzament și nu s-a gândit niciodată că va ajunge așa departe, să aibă fani, zeci de milioane de vizualizări și să fie apreciat de personalități precum Jador, Culiță Sterp, vloggerița Bianca Adam, Olivia Addams, Gya din Gypsy Casual, regizorul Violeta Birla și mulți alții. Află-i povestea lui Cosmin Popa! Enjoy!

HeyNews.ro: Salutare Cosmin. Am vrea pentru început să te prezinți și să ne spui cine este Popa Cosmin Mihai? Spune-ne mai multe lucruri despre tine pe care trebuie să le afle prima dată cineva care nu te-a descoperit încă.

Cosmin Popa: Salut! Vreau să spun încă de la început că sunt extaziat să dau acest interviu, acesta fiind primul pe care-l dau. Eu, Cosmin Popa, sunt un adolescent în vârstă de 18 ani care vine din regiunea Moldova a României, mai exact din județul Neamț, de undeva din apropierea frumosului oraș, Roman. Pot spune că sunt un om plin de energie care nu stă într-un loc foarte mult. Iubind agitația și situațiile care sunt o provocare. Îmi place să fiu obligat să găsesc soluții și mijloace care mă fac să ies din acea bula de confort pe care o avem cu toții, zic eu. Și-mi mai place să văd frumosul din orice situație și în orice lucru, chiar dacă poate nu este pe deplin așa. Și așa că un ultim lucru despre mine, este acela că iubesc să-mi ajut aproapele, deoarece am o bucurie, o satisfacție, că am făcut ceva bun pentru cineva și că am ajutat cu o mică firmitură la consolidarea acelui bine din lume.

HeyNews.ro: Ești un fenomen pe TikTok, iar clipurile postate de tine au ajuns să aibă milioane de vizualizări. Cum a început pasiunea?

Cosmin Popa: Da, așa este! Și eu rămân uimit cum într-un timp, relativ scurt, am strâns o comunitate pe TikTok foarte mare, dar si unită, o familie aș putea spune. Inițial nu am considerat-o ca fiind o pasiune, nu am conștientizat acest lucru. Am început să postez pe această platformă de social media din simplul fapt că aveam destul timp liber, încât să fac niște lucruri care-mi plac și mă pasionează, mai apoi dându-mi seama pe parcurs ce postam, că este o pasiune care-mi aducea și încă îmi aduce satisfacții greu de spus în cuvinte.

HeyNews.ro: Ai peste 22 milioane de aprecieri pe TikTok și peste 640k followers. Ce înseamnă TikTok pentru tine?

Cosmin Popa: Pot spune ca TikTok-ul este o parte din viața mea. De exemplu în cazul în care nu aș posta într-o zi, aș avea acel pitic pe creier care m-ar mustra ca am pierdut o zi în care nu mi-am exersat imaginația și nu numai. Este o plăcere să văd că pot fura un zâmbet anumitor persoane, pentru că știm cu toții că viata nu este tocmai roz, ci mai degrabă gri.

HeyNews.ro: De ce crezi că a prins atât de bine aplicația TikTok la public și de ce crezi că tu ai devenit atât de popular? Care-i secretul?

Cosmin Popa: Sunt de părere că TikTok a prins atât de mult, deoarece a dat și încă dă libertatea aceea în care ne putem exploata anumite pasiuni pe care le avem și acea ușurința cu care clipurile se viralizează. Eu o consider acea aplicație în care oamenii mari pot fi copii. Nu pot spune ca este un secret. Din ce-am observat eu, oamenii apreciază sinceritatea și acei oameni care sunt ei în clipurile pe care le postează și ca un mic sfat nișarea poate ajuta, în cazul meu partea de comedy, fun.

HeyNews.ro: Ce crezi ca trebuie să aibă un Tik Toker ca să aibă succes?

Cosmin Popa: Cum am spus și mai sus trebuie sa fii încă de la început natural și sincer cu publicul, nu trebuie să tragi o cortină în care tu vrei să arăți oamenilor ca totul este roz si lipsit de acel gri. Și să fii fericit și după postarea acelor tiktok-uri cum ai expus în acel tiktok. Trebuie să exploatezi foarte mult un talent pe care-l ai. Nu știu! Poate iți place să cânți, să dansezi, să interpretezi anumite personaje și multe altele. Este aplicația prielnică pentru a-ți exersa pasiunea și să-ți găsești unele noi, de ce nu.

HeyNews.ro: Cum îți stabilești contentul și cât îți ia să creezi un video?

Cosmin Popa: Nu pot spune că am un „to do” făcut cu mult timp înaintea realizării unui tiktok. Dacă găsesc un sunet și acela îmi inspiră sau mă inspiră, îl folosesc în secunda doi și ideile vin de la sine și ușor, ușor construiesc un scenariu pe care ulterior o să-l redau într-un clip. Nu pot spune că este un anumit timp pentru realizarea unui tiktok, depinde de la tiktok la tiktok. Poate pe unele le-am făcut în 10-15 minute și altele în 4-5 ore. Sunt mai mulți factori care influențează acest lucru.

HeyNews.ro: Te ai gândit la alte provocări pentru TikTok, conținut care nu s-a mai făcut? La ceva care să devină viral…

Cosmin Popa: Tot timpul mă gândesc la asta. Acest lucru fiind un plus în fața urmăritorilor. Iubesc să fiu acela care aduce ceva nou, nu numai pe TikTok, ci și în viața reală. Tot timpul mi-a plăcut să fiu cu un pas în fața tuturor. Este greu să aduci noi provocări și idei de clipuri pentru că în mare parte le-au făcut alții, dar nu este imposibil, mintea noastră este o mină de idei neexploatată de cele mai multe ori.

HeyNews.ro: Cine îl urmărește pe Cosmin Popa? Pentru cine crezi că ești un trendsetter? Am văzut că ți-a lăsat un comentariu și Jador…

Cosmin Popa: Ohhh… grea întrebare! Oricum foarte multă lume și rămân uimit tot timpul. Pot spune că mă urmăresc oameni din toate clasele sociale. De la persoane simple, așa ca mine până la persoane care au o anumită notorietate în societate. Chiar nu știu pentru cine sunt sau cine mă consideră un trendsetter, dar cred că sunt în rândul copiilor și poate in rândul anumitor adulți.

HeyNews.ro: Ce alți artiști ți-au mai comentat la postări?

Cosmin Popa: Parcă și acum îmi readuc aminte ce emoții mă cuprindeau când vedeam că anumite persoane care au o expunere mult mai mare în societate îmi comenta la tiktok-uri. Era și este o confirmare că ceea ce fac este bine și îmi dădea un imbold de motivație să continui treaba asta cu TikTok-ul. Destul de multe. Cum ai spus și tu, Jador, Culiță Sterp, vloggerița Bianca Adam, Olivia Addams, Gya din Gypsy Casual, regizorul Violeta Birla și mulți alții. Chestia asta fiind super wow pentru mine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

⚜ . . . . . . #instagood #insta #instaphoto #instadaily #instapic #instagram #instamood #forest #nature #relax #relaxing #focus #portrait

O postare distribuită de Popa Cosmin-Mihai (@cosminpopa472) pe

HeyNews.ro: Ce TikTok-eri îți plac din România? Dar de afară?

Cosmin Popa: Îmi plac super mulții tiktok-eri de aici de la noi, din România, dar și din afară. Câteva exemple ar fi: Emilia Darie, Adina Marina, Marius Elisei, Charlie și Dixie Damelio și multi alții.

HeyNews.ro: Ce altceva mai faci in timpul liber, ce alte pasiuni mai ai?

Cosmin Popa: Poate mulți cred că pe lângă TikTok nu mai fac nimic altceva, dar nu este așa. Pe lângă faptul că mă preocup cu pregătirea pentru Bacalaureat, fiind în an terminal, îmi place să ies cu prietenii, să port discuții lungi si interesante și să confecționez lucruri handmade.

HeyNews.ro: Ce părere ai despre hate-ul din online?

Cosmin Popa: Pe mine unul hate-ul din online nu mă afectează, dar din păcate pe alții îi afectează neașteptat de mult. Din ceea ce-am văzut în ultima perioadă de timp hate-ul a început să fie din ce în ce mai acid și din păcate într-o ascensiune incredibilă. Acei oameni care dau cu hate, au anumite probleme la nivel emoțional și trebuie să îi înțelegem, nu să recurgem la anumite mijloace prin care să răspundem la hate cu hate, să încercăm să răspundem într-un mod inteligent prin care să-i facem să conștientizeze că au anumite probleme de care nu-și dau seama sau efectiv să ignoram și în ultimă fază să recurgem la sfântul block.

HeyNews.ro: Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Cosmin Popa: În momentul de fața îmi doresc să promovez cu o notă destul de buna examenul maturității, să intru la facultatea la care-mi doresc și dacă o să mai meargă treaba cu TikTok, să încerc să-l vad ca pe acel loc unde mă pot relaxa într-un mod frumos și constructiv pentru mine.

HeyNews.ro: Un mesaj pentru urmăritorii tăi de pe TikTok?

Cosmin Popa: Vreau să spun încă din start că vă mulțumesc și vă iubesc nespus de mult. Datorită vouă am ajuns aici și de aceea o să vă rămân recunoscător pe viață pentru că mă susțineți și că vă rupeți din timp să mă încurajați și să-mi transmiteți gânduri extrem de frumoase și sincere, dar și pline emoții. Și așa ca și-o încheiere vreau să spun să nu lăsați pe nimeni să vă spună cine sunteți și să luptați tot timpul pentru idealurile si visurile voastre. Vă îmbrățișez cu multă căldură și aveți grijă de voi!

Pe Cosmin Popa îl puteți urmări pe:
Instagram: https://www.instagram.com/cosminpopa472/
TikTok: https://www.tiktok.com/@cosminpopa

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Daca ai un subiect despre care vrei sa scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedeta scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: INTERVIU. Luis Barbu, TikTok-ul i-a adus celebritatea la care visa de mic copil: ”Trebuie să creezi conținut de drag, de amuzament, deoarece asta te face fericit” - HeyNews.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!