Connect with us

HeyNews.ro

INTERVIU cu Adrian Radu, antrenor personal și câștigător al Cupei României la culturism și fitness: ”Ai grijă de corpul tău, este locul în care vei trăi toată viața”

Exclusiv

INTERVIU cu Adrian Radu, antrenor personal și câștigător al Cupei României la culturism și fitness: ”Ai grijă de corpul tău, este locul în care vei trăi toată viața”

Câștigător al Cupei României la culturism și fitness, Adrian Radu ne-a dezvăluit tainele unui trup armonios într-un interviu, în exclusivitate, pentru HeyNews.ro. Orăviţean la origini, Adrian Ștefan Radu își poate motiva clienții de la sala de forță și prin propriul exemplu. Antrenor personal în Timișoara acesta a reușit să obțină medalia de aur la categoria men’s physique din cadrul Cupei României la Culturism și Fitness 2019. Adrian Radu se bucură mult de aprecierea „elevilor” săi, clienți sportivi sau oameni obișnuiți care trec pragul sălii de la Hotel Continental, unde profesează în prezent. Pasiunea lui pentru fitness a început în urmă cu 14 ani, mai exact la vârstă de 14 ani. Află mai multe despre el din interviul de mai jos! Enjoy! 

HeyNews.ro: Povestește-ne un pic despre tine și despre pasiunea ta pentru fitness / sport. Cum a început totul?

ADRIAN RADU: Salut! Mă numesc Adrian Radu și sunt din Timișoara. Sunt antrenor personal la sala din cadrul hotelului Continental și fondator al programului Online Coaching by Adrian Radu. Pasiunea mea pentru fitness a început în urmă cu 14 ani. Eram clasa a 8 a când am pășit prima dată în sală. Mi-a plăcut foarte mult, am avut progrese rapide și asta m-a făcut să continui și să îmi doresc tot mai mult de la acest sport.

HeyNews.ro: Cum ai ajuns să fii și antrenor de fitness?

ADRIAN RADU: Tot mai multi oameni îmi cereau sfaturi în sală și observam că sfaturile mele chiar îi ajută. Într-o zi m-am gândit că pot ajuta lumea și pot face o carieră din asta. In prima fază, am terminat facultatea de inginerie mecanică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, dar am renunțat după 3 luni la meseria de inginer și am ales să fac ceea ce îmi place. Am continuat cu masterul la educație fizică și sport, am făcut cât mai multe cursuri de specialitate și seminarii.

HeyNews.ro: În ce te-ai specializat mai mult ca antrenor?

ADRIAN RADU: Ca antrenor m-am specializat pe bodybuilding natural. Lucrez foarte mult la aspectul clientului și îmi place să văd că îi pot scoate cea mai bună formă posibilă. Toți clienții mei apelează la mine pentru a se tonifia sau pentru a pune masă musculară.

HeyNews.ro: Ai un program online prin care le oferi clienților tăi consiliere nutrițională și antrenamente personalizate. Spune-ne mai multe detalii despre asta!

ADRIAN RADU: Programul online coaching by Adrian Radu este creat de mine cu scopul de a oferi asistentă online persoanelor care doresc să slăbească sau să acumuleze masă musculară. Prin acest program îi ofer clientului un plan alimentar cu monitorizare permanentă, adică îi cer să îmi fotografieze fiecare masă creată de el după planul meu alimentar, plan de antrenament cu exerciții explicate video, fisă de evaluare, asistentă non stop și acces în grupul echipei mele. Pe lângă toate acestea îi ofer și garanția rezultatelor. Adică, dacă la final de lună nu avem progrese, îi ofer banii înapoi clientului.

HeyNews.ro: Care este programul tău de antrenament și care sunt exercițiile tale preferate? Ce tehnici și metode de antrenament folosești?

ADRIAN RADU: antrenez aproape în fiecare zi, pauza o iau când simt că am nevoie de ea. Atât eu cât și clienții mei care vor să acumuleze masă musculară, ne antrenăm pe grupe. Pentru mine cea mai inportantă tehnică, să zic asa, este alimentația. Odihna și alimentația sunt cele mai importante, pe urmă antrenamentul. Fără odihnă și o alimentație corespunzătoare nu ne putem atinge scopul.

HeyNews.ro: Ce trebuie să știe un începător când intră pentru prima dată în sală de sport și ce nu ar trebuie să facă?

ADRIAN RADU: Un începător ar trebui să apeleze încă din prima zi la un antrenor personal sau la un sportiv cu experiență. Lipsa de experiență a începătorului poate duce la accidentări.

HeyNews.ro: În mod realist, în cât timp trebuie să ne așteptăm să vedem rezultate odată ce ne-am apucat de antrenament în mod regulat?

ADRIAN RADU: Depinde de rezultatul pe care îl așteptăm. Primele rezultate apar chiar de a doua zi dacă începem să ne alimentăm cum trebuie și să ne antrenăm. Din experiența mea, o transformare wow, se poate face în 2-4 luni, bineînțeles odihna, alimentația și antrenamentele respectate zi de zi.

HeyNews.ro: Care sunt alimentele și produsele care trebuie să fie consumate zilnic de cei care frecventează sala și își doresc un corp bine lucrat?

ADRIAN RADU: Eu lucrez cu plan alimentar, nu cu diete. Practic îi învăț pe cei care apelează la mine cum să se alimenteze pentru a-și atinge scopul. Din punctul meu de vedere orice aliment ne ajuta dacă este consumat atunci când trebuie.

HeyNews.ro: Care este motto-ul după care te ghidezi când vine vorba despre sănătate și sport?

ADRIAN RADU: Ai grijă de corpul tău, este locul în care vei trăi toată viața.

HeyNews.ro: Persoanele care vor să lucreze cu tine unde te pot găsi?

ADRIAN RADU: Orele de personal training le desfășor în sala din cadrul hotelului Continental din Timișoara. Cei care doresc o colaborare online, se pot înscrie în programul online coaching by Adrian Radu pe siteul www.adrian-radu.ro sau direct pe pagina de Facebook Online coaching by Adrian Radu.

HeyNews.ro: Un sfat pentru cititorii site-ului www.heynews.ro?

ADRIAN RADU: Încercați să aveți un stil de viață cât mai sănătos. Este cea mai bună alegere pe care o poate face un om!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Online Coaching By Adrian Radu (@radu.fit10) pe

Te aștept și pe tine în echipa mea! 🏆

Înscrie-te pe www.adrian-radu.ro sau lasă-mi un mesaj în privat! 📩

Publicată de Online Coaching by Adrian Radu pe Luni, 25 mai 2020

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii

Dacă ai un subiect despre care vrei să scriem sau ai surprins imagini foto sau video cu o vedetă scrie-ne pe adresa de e-mail heynewsro@gmail.com.

Lasa Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai Multe in Exclusiv

To Top
error: Contentul este protejat!